Ten klinek co drzi ozubeny kolo na hrideli altiku je podle me zoufale poddimenzovanej. Mam dva alternatory, na obou je to vycvachtany. Tam by mel bejt kuzel a nebo klasicky dlouhy pero. Taky se vam to tak vakla? Zjistil jsem ze to dela takovej protivnej jakoby rezonujici drncivej zvuk pri urcitejch otackach. (Resp. ten zvuk zmizel kdyz jsem altik sundal) Moc nevim co s tim, hridel je z blata, kolo taky, drazky jsou vycvachtany... Leda udelat tlustsi ten klinek a zas to chvili da pokoj, ale pak uz to bude na odpis. Nejakej napad?
Bez altiku je v nekolika pasmech otacek dost hlucnej rozvod. Asi vule mezi kolem na hrideli a na vacce a rozkmitava se to. Tika to hur jak Felicie
Nemate nekdo tip na firmu kde by mi premotali ten rotor? Moch bych koupit novej, ale obavam se ze to bude z blata do louze, zas se casem preklepe.
Jeden altik mam s plastovou vrtulkou a monoblokovym usmernovacem, druhej ma kovovou a jednotlivy diody. Nevite nekdo kterej je starsi?
Sorry za cestinu, wokna dnes zas nemaj naladu na hacky a carky a ponevadz je to pracovni pocitadlo, tak se mi to nechce resit.