písty šipky
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
-
pejsek32
písty šipky
zdravím potřebuji radu mám nové písty na nich je vyražené jak velký je vybrus a šipka.nevím kam má šipka směřovat jestli dopředu nebo dozadu.poradí mi někdo.díky za odpověd.
Re: písty šipky
Šipka vždy k výfuku 
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Nevím, jestli jsi náhodou fapeka nepochopil špatně, ale pro jistotu tvojí odpověď opravím...
Šipka je vždy k výfukovýmu kanálu/ ventilu (k díře co z ní v nepravidelných intervalech vyfukuje nespálený benzín)
V případě Rusmoto to určitě nebude směrem DO ZADU....
Šipka je vždy k výfukovýmu kanálu/ ventilu (k díře co z ní v nepravidelných intervalech vyfukuje nespálený benzín)
V případě Rusmoto to určitě nebude směrem DO ZADU....
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
-
pejsek32
dík za opravu pak jsem o tom přemýšlel jestli do zadu nebo dopředu a ty jsi mě ujistil že je to dopředu občas jsem mimo .díky ahoj
a co když písty šipku nemají? takje to jedno? mám ted doa Almonty bez šipek
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Tak si zkontroluj vyosení čepu šuplerou a zamontuj podle toho, nejsou to přece žádný setiny.
Směr otáčení motoru, zatížená stěna pístu a nepotřebuješ žádný berličky pro řidiče spotřebitele.
Možná to má někdo na stole a řekne Ti přibližně hodnotu.
Směr otáčení motoru, zatížená stěna pístu a nepotřebuješ žádný berličky pro řidiče spotřebitele.
Možná to má někdo na stole a řekne Ti přibližně hodnotu.
Koukni se ještě zespod dovnitř pístu, některé tu šipku mají schovanou uvnitř.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
jediné co je ve vnitř pístu je znak viz foto.Zkoušel jsem měřit ten čep a symetrický. je zajímavé,že už mám druhou sadu pístu a vždy je bez vyoseného čepu a značek. Jinak písty běhají ve válcích zlehka.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.