Pokud to zápalko někomu nejde po montáží ,tak z 99,9% je problém mezi motorkou a tou osobou co ho montovala .Že si někdo neumí seřídit karbecy ,dát neodrušené svíčky a fajfky +neumí správně zapojit 3 dráty,tak takovému člověku nepatří motorka do ruky .Já už opravdu nevím jak to mám ještě více laicky vysvětlit jak zapojit 3 dráty a nastavit snímač otáček.Video tady máte ,pokec je taky tady + máte všichni na mne telefon .
Včera jsem testoval 2 zápalka včetně cíveček od dvou rozdílných lidí ,kde reklamovali že to vubec nejede atd.a ejhle ja to namontoval na svou motorku a vše bylo OK.Dnes mě čeká Drumbasové zápalko a zítra Hipíkové (myslím že ho asi opravdu zahipíkoval

) Takže prosím všechny prvně se podívejte na sebe jestli vy máte ten mechanický um a cit a jste schopni si tyhle základní věci nastavit na motorce.
Když někdo chce Ignitech tak at si ho koupí nikomu nic nenutím,ale upozornuji že stojí 3X vice než ten Ukrajinský (mnou nabízený)
Kdybych měl říci kolik desitek neli stovek lidi ma v republice ten bezkontakt ,tak některé laicky ničím nepodložené teoretický příspěvky dané osoby nenapíšou,protože vždy se najde nějaký rýpala co bude něco hanit a přitom to viděl jen na obrázku ,nebo někde něco četl co jedna pani povídala.
Franta tady to už psal jak posunout tu mapu na Dněpru a Hipík taky něco psal myslím a já to myslím taky vysvětluji na tom videu a nemínim se pořád opakovat jak ........

A nevím na co by komu byla nějaká mapa , když ten mikroprocesor je HW zamčeny +k tomu potřebujete dalších plno věci ,které jsou v domácích podmínkách nereálne.