Dělali se tři druhy hlav,které byli rozdílné hlavně výkonové , různé průměry ventilu,hlubší-plytší spalovací komora v hlavě a také vypouklé-rovné písty a dokonce i válce byli delkově jiné.Pokud daný člověk neví co ma vlastně za hlavy,písty a válce ,tak tvé testy na NĚJAKÉ sestavě (sám nevíš co tam vlastně máš)budou pasovat pouze tobě a druhým lidem néé , protože všichni víme že ty motory už byli před námi 100x rozebrané v UA,překupníky kde se nikdo nezaobíral originalitou dílu na dany typ motoru (hlavně že to jede). Třeba jsem viděl na MT16 hlavy z MT9 a nebo na MT 10 jednu hlavu z MT10,36 a druhou z K650.
Jen připomenu že MT10,36 byl nejvýkonější model .............
Doporučuji všem lidem tady aby si ověřili jestli maji stejné hlavy na motoru ,ventily,písty a podle toho si nastavit bohatost směsi na velikosti trysky a hlavně používat selský rozum(mám černou svíčku je to bohate,mám světlou je to chude)Bohatost směsi taky hodně ovlivnuje vzduch. filtr .....
Tot vše nic složitého to není jen je třeba mít trpělivost a čas
Pro určitou sortu lidí jsem tady trn v patě když napíši pravdu a snaží se mě urážet a neb vyhrožovat ,že mě smažou z fora ........víte co mi můžete