Karburátory na K-750

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
matbiker

Re: Karburátory na K-750

Nový příspěvek od matbiker »

Taky by mě zajímala sranda s Ural Zentrale. Já mám jen pozitivní zkušenosti.
Asi MT09.
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Jenom k tomu Ural zentrale, 27 objednaných položek za 103€, 14 kousků za 57€ byl učňovský odpad. Například těsnění víčka nádrže za dva dny nakynulo tak, že nádrž nešlo zavřít, místo filcového kroužku pod plechovej vzducháč zase trojuhelníček o stranách 8 a 2cm( tomu říkám výsměch za 50) dál silentbloky na tlumiče, doslova vytekly dřív než jsem moto doskládal, gumová podložka pod sedlo spolujezdce byla tak steřelá že se skoro sypala, kloub hlavního převodu měl viditelně excentricky vyvrtanou díru pro hrušku a nepoužitelnou plochu pro gufera atd. Podle mě absolutní benevolence při balení a špatný zdroj dílů. Plýtvání časem z jejich strany, místo toho aby věci zkontrolovali.
MV650
K750
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Jak říkal Pavel Kučera, ne každej karburátor co mu přijde je použitelný, tak jsem si na karbce pár měsíců počkal a dobrý. Nevím kolik balíčků tam a zpět by proběhlo s Ural zentrale.
Nedávno jsem byl pracovně v Hamburku a uváděl nás tam děda(za týden důchod) kterej říkal (s úsměvem) že zde žije přes milion idiotů a rasistů pět milionů potkanů a krys a 13 tisíc Němců , tak nevím, jestli to tak je všude.
Ale vzhledem k tomu že jsem jediný nespokojený, měl jsem asi smůlu nebo su divnej
MV650
K750
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Skoro všechny díly pocházejí bud z bývalého Ruska nebo Číny a rusáci nadávají na čínské výrobky,poláci na ruské a činské a češi nadávají na polské,ruské a činské výrobky ,že kvalita stoji za ho*** :lol: a pokud vím tak poláci ve velkém dodávají díly do Ural zentrale (vlastní to polák) a je jen na prodejci co koncovému zákazníkovi pošle za kvalitu zboží.
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Odpovědět