převodovka M72

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
novej Emkař

převodovka M72

Nový příspěvek od novej Emkař »

Tak dneska konečně trošku času a dobrý počasí tak jsme si s dcerou vyrazili na první vyjížku.Po 2km v mírném stoupání na 3. zacukalo zachrastilo a konečná,nejde zařadit jiná rychlost pokud to zkusím ručním řazením počítá zuby,při pokusu o jízdu se ozívá jen rachocení.Takže paráda sraz za 14dní a aby toho nebylo málo rus na obou stranách přivařil kardanku :lol: .Tak bych chtěl poprosit o radu zkušenější Emkaře:půjde motor vysadit směrem dopředu abych kardan vyndal z hardyspojky?Je možné dočasně použít převodovku z Urala 650 nebo káčka bez velkých ůprav popřípadě že bych měl k tomu správný kardan popřípadě mám komplet motor z káčka pasoval by do rámu Emky celý tenhle komplet?předem díky Honza
Jura_eMka

Re: převodovka M72

Nový příspěvek od Jura_eMka »

mám v eMce káčkový motor - pasuje
eMka - čekal jsem na ni 17 let... no a je doma bratříček spodový K 750 i vrchový Ural se k nám nastěhoval, i IŽ už tady taky bydlí.....
Lukas

Nový příspěvek od Lukas »

Mám v Emce emkový motor a převodovku na dněpra typ MT804 se zpátečkou, taky pasuje.
M 72
novej Emkař

Tak zuby sou na svých místech :lol: chlapy můžete mi napsat postup seřízení převodovky na Emce ?díky
kunak

Nový příspěvek od kunak »

tohle lozisko na me vypadlo z moji prevodovky na M72, netusim jestli ma byt napevno nebo jseli je to jen futro a do nej se da tohle lozisko stejne jako u poloosy na Nive. diky za rady.
Jo kdyby byl nekdo z Brna, Blanska a okoli kdo by se nudil a chtel poradit osobne rad ho privitam :-)
Přílohy
20130625_192236.jpg
20130625_192255.jpg
novej Emkař

Já mám závadu vyřešenou očesaný 4.kolečko :evil: ted mě čeká výměna
Odpovědět