spátečka

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
luboš

spátečka

Nový příspěvek od luboš »

tak zase jedna delikatní otaska jak poznam že muj ural má spatečku ,jak se tam dává ta spátečka ,a kolik by měl mit ural rychlostí v před,sem ztoho vola nějaky zmeteny,na budíku mam ukazatel kdy řadit,soutam 3 čarky takže by mělo byt 4 rychlostní stupně vpřed
Přílohy
DSC01461.jpg
Benďa

Re: spátečka

Nový příspěvek od Benďa »

Zpátečka se řadí tou páčkou kterou jsem ti v tvém obrázku zvýraznil červenou barvou. Musíš mít ale zařazený neutrál, jinak ji tam nedostaneš. Takže zařadíš neutral a páčku přesuneš směrem dopředu, je tam (alspoň u Dněpru to tak mám) na převodovce nálitek za který páčka zaskočí a udrží ti tak zpátečku zařazenou.
Přílohy
DSC01461.jpg
M72 1952
K-750 1959
luboš

dobrá skusím ,sem tet zrovna v haku v amsterdamu ale za 5 dní sem doma tak skusim,ale obavam se že tam ten nalitek nemám ,koumalsem totiš simerynk řadící paky co mi teče a jeto bez nalitku ,ale pačka de trochu tatlačit dovnitř-jako ta hřídel
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Obávám se, že tam zpátečku nemáš. Staré Uraly jí většinou neměly... Ta páčka slouží jednak k nouzovému řazení, kdyby se vysypal řadicí segment, jednak na nastavování dorazů pro dráhy řadicích vidliček...
jean

Nový příspěvek od jean »

A na sole by to mohlo byť dosť zaujímavé, moj súdruh sa na spiatočke dosť bere, bez sajdy by ti mohla aj ujsť :D
luboš

sajdu ktomu mám taky, ta uš je demontovana,abych skusil pojízdnost a co chibí tet aš přijedu tak demontaš a pískovaní a td,jet natom solo je docela pecka kort dyš to ma puvodní gumi a sou sjety na placku dyš to jezdilo jen dosut ze side.jedinej zadrhel renovace bude skutečnost žesem zakoupil starší dum a zrovna začínam rekonstruovat,takže času moc nebude,velke plus je že sou uněj 3 garaže 2 plnohodnotny a ta jedna i sjámou ,a dílnou takže místa bude dost
Odpovědět