kohoutek

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Boo
Kontaktovat uživatele:

kohoutek

Nový příspěvek od Boo »

Zdravim, chtěl bych se zeptat co kdo máte za kohoutky ? máte někdo zkušenosti s kohoutkem z jawy ? ten origo mě nejde pořádně otvírat ani zavírat, je to dycky zralý na hasák, když sem kohoutek kupoval tak chodil pěkně. Nebo nevíte jak ten stávající opravit ?

Díky
Dneprstein

Re: kohoutek

Nový příspěvek od Dneprstein »

Co vim, tak původní ruský Dněpří kohout časem tuhne a tuhne až zatuhne úplně (obvykle umře na ulomení packy). Proč to dělá netušim. Já tam mam Jikov (Jawu) a funguje to...
Boo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Boo »

díky za odpověď, právě že sem kohoutek koupil naprosto lehce chodící a 14 dní na něm byl benzin v nádrži a už začínal tuhnout a tuhnout tak jestli to nedělá ten náš sajrajtovej eko benzin nebo tak něco, a ještě jedna otázka, jak ten kohoutek drží pohromadě ?
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Já ten originál kohoutek nikdy rozebranej neměl. V době koupě už byl po smrti tak mě nic nenutilo ho rozebírat... Ale mam ho furt někde v krabici...
Tom

Nový příspěvek od Tom »

Já mám jawácký kohout, závit pasuje stačí jenom obrousit do roviny dosedací plochu, a za deset korun se dají koupit náhradní gumičky, takže je do budoucna vystaráno :P
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Original kohout se nechá seřizovat. Odšroubovat a sundat páčku a pod ní je vidět šroub - ten stačí trošku povolit a kohout zase chodí normálně. Je dobré ten šroub zajistit, protože otevíráním a zavíráním se zřejmě pomalu a jistě dotahuje, proto tuhne.
Muf
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Muf »

Ja mam jikov z jawy ale budu ho muset provrtat nebo tam dat ten mosaznej s kuzelem, kdyz je tam malo benzinu tak to nestiha dotikat
Днепр 11
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

kohoutek sem rozebral a zabrousil plochy tak jako na běžnem kohoutu oni rusaci to dělaji nahrubo takže lapovaci pastu a pak uchitit do vrtačky a vr vr a je to
chodi mi takhle bez poruchy cca 2 roky bez pruniku
Boo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Boo »

díky za odpovědi pánové, asi tam vrazim jawáckej protože origo ruskej se mě opírá o altík protože tam nemám nádrž co tam má být, jawáckej by se tam měl vejít.
Odpovědět