Ráfek
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Ráfek
Zdar, nevíte někdo o někom kdo by dokázal vrátit dněpřímu ráfku kulatej tvar
? Nejlíp okolí brna
-
Dneprstein
Re: Ráfek
Já si ho srovnal na kovadlině sám... Ale možná je jednodušší si koupit novej. Do rovnání železných ráfků se nikomu moc nechce...
tak samozřejmě bych je klidně koupil nový ale ta cena by byla asi šílená proto sem chtěl zvolit rovnání
- Me2d
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Kloudu jestli bude mít nové rozměry dněprového www.motorafky.cz
Člověk něčím švihlej bejt musí, jinak by se z toho snad i zbláznil :-)
-
Dneprstein
Já ho svýho času kupoval od Pavla za 400,-. Sice starší, ale rovnej. Nakonec se mi ale povedlo srovnat ten původní chromovanej, tak jsem ho nepoužil...
A jakou máte kdo s těmi vyrobenými ráfky zkušenost?Už jsem to taky řešil jestli koupit nové replikové,ale jak na to působí váha Dněpra ,přece jen to není ten původní kovaný ocelový ráfek
.A ještě když se s tím vjede do terénu. Myslíte že to vydrží ?
Dněpr MT 10
-
Dneprstein
Myslim, že neni důvod se těch "replikových" bát. Ono když se koukne člověk na sváry na Dněpřích ráfcích, tak to leckdy drží pohlomadě jen díky té nafouknuté pneumatice okolo...
Díky, zkusím se teda u nich poptat jen aby ten ráfek byl opravdu dost pevnej
-
host
Pozor, co jsem zjišťoval v karalogu, tak Šroubárna Marek nemá v sortimentu tak tlusté dráty! Musel jsem objednat originály z Ruska (pohledově ovšem strašné a ve dvou nyplech z 80 nebyl závit).Míra píše:Hadrávek (hfmoto.cz) je dělá, chce kolem 1000,- za jeden. výplet dělá šroubárna marek, maj třeba i nerezový dráty.
Opravdu pozor na sílu toho ráfku.Dnes jsem mluvil s kolegou a ten viděl jak takový nadšenec s novými chromovými ráfky na Dněpru vyjel do TERÉNU a udělal z toho zadního tisícihran.Nějak se mu vytvaroval po obvodu mezi těmi dráty 
Host - dva chybějící závity z 80 nyplů ,to se ti zdá nějak špatné?:-)Když si dneska koupím krabičku matiček,možná jich tam bude bez závitu více na menší počet.
Host - dva chybějící závity z 80 nyplů ,to se ti zdá nějak špatné?:-)Když si dneska koupím krabičku matiček,možná jich tam bude bez závitu více na menší počet.
Dněpr MT 10
tak použiju ty starý, prej když hážou 1-2cm tak je to dobrý