v minulosti jsem poskytoval repas klikových hřídeli na SV motory výměnným způsobem , ale toto již nedělám z důvodů neznalosti montáže na straně "mechanika" kdy byli kliky neodborně vložený do motoru a následně došlo k jejich poškození a reklamace u mne. Kliky byli pomlácené kladivem,kužel na setrváku taky nenávratně poškozen a k tomu ještě rozcentrovaná klika+lide s ni ještě kupčili (koupil za 3500 prodal za 6000).
Já jsem udělal opravdu mnoho motoru a nikdy se mi nestalo že by se klika po nějakém čase uvolnila
To samé platí pro výbrusy válcu které u mne vycházejí na pár kaček
Pokud bude chtít někdo udělat celý motor,tak jedině s kompletní GO kde já dám svou vlastní prověřenou repasovanou kliku . Možná si myslíte ,že tohle dělám s obchodního hlediska abych měl práci jak už mne tady pár místních rýpalů(idiotu) v minulosti napadlo ,ale věřte tomu ,že mne tyto motorky neživí a proto si můžu stanovit tak nízke ceny oprav a náhradních dílů. A opravdu mi nestojí za to se s nějakým rádoby namachrovaným mechanikem,překupníkem který ma jediné zkušenosti z youtube a gůglu dohadovat že já jsem mu dal pomlácenou,rozcentrovanou kliku.Toto neplatí pro pány Host a Franta B
Proto prosím všechny aby mne nekontaktovali na výměnu(repas) klikové hřídele do SV motoru a výbrusů válců
Děkuji za pochopení.