klapka sytiče
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
-
sven_hedin
klapka sytiče
omlouvám se pokud někde duplikuji téma, ale podle klíčových slov sem nic nenašel
mám prosbu o radu začátečníkovi, pokud se jedná o klapku sytiče ve vedení vzduchu, jak má být polohována při studeném startu, případně jde, tato část nějak repasovat, na motorce to mam tak, že je pravděpodobně uvolněná a lítá z polohy do polohy, resp. pokud ji dám nahoru, je velmi jednoduché aby sama sjela dolu
obrazek dole je ilustrační, na motorce to mam spíš jako druhá příloha...motorka je dnepr k650 rv70
díky
mám prosbu o radu začátečníkovi, pokud se jedná o klapku sytiče ve vedení vzduchu, jak má být polohována při studeném startu, případně jde, tato část nějak repasovat, na motorce to mam tak, že je pravděpodobně uvolněná a lítá z polohy do polohy, resp. pokud ji dám nahoru, je velmi jednoduché aby sama sjela dolu
obrazek dole je ilustrační, na motorce to mam spíš jako druhá příloha...motorka je dnepr k650 rv70
díky
Re: klapka sytiče
Ahoj,klapka sytiče má být při studeném startu zavřená a po nastartováni ji pomalu otevíráš do úplného otevření a tím pouštíš do karbeců vzduch.
Pokud ti samá padá dolu ,tak ji rozeber a tu vnitřní trubku která je rozřízla roztáhni
Pokud ti samá padá dolu ,tak ji rozeber a tu vnitřní trubku která je rozřízla roztáhni
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Já ji vůbec nepoužívám, mám pořád polohu otevřeno.
Jinak se dá v pohodě rozebrat a jak píše Fapeko odstranit tento nedostatek.
M-72, 1952
- Honda Wanderer
Tuhle klapku má smysl používat při teplotě až pod cca 5°C, pokud je tepleji, tak na ni není potřeba sahat.
Don't give in without the fight!
Nahoru je otevřeno? Pro teplý start nebo opačně?