Jak zapojit přepínač světel?

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Vici

Re: Jak zapojit přepínač světel?

Nový příspěvek od Vici »

Já měl origo a stejně si ho upravoval. Je to jednoduché. Nejdříve si naměř bowden, ustříhni tak jak ti to bude vyhovovat a pak to samé s lankem. Akorát pozor ať nezapomeneš dát tu gumovou průchodku do světla. Zasílám nějaká foto jak to má vypadat.
Přílohy
IMG_1828 [1024x768].JPG
IMG_1832 [1024x768].JPG
IMG_1834 [1024x768].JPG
M-72, 1952
Ludva

Nový příspěvek od Ludva »

Díky Arno.No já už jsem si takhle bowdeny i lanka zkracoval tak to bude ok.Ono jak říkáš jsou ty stroje co kus to original tak že tam ne všechno pasuje tak jak má :)
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Nechci zakládat novy téma, tak se zeptám tady. Mám přepínač viz foto. Při normálním přepínání se světlo nerozsvítí ale vyhodí to pojistku, nebo se začne pálit bakelit kolem kontaktů v přepínači. Když přepínač rozeberu (vytáhnu přepínací páčku či jak to nazvat) a mezi kontakty dám šroubovák normálně funguje a světlo svítí. Klakson funguje bez problémů. Přepínač je zapojený na 12v. Máte někdo zkušenost?
image.jpg
MV650
K750
Jenda

Nový příspěvek od Jenda »

Nevi prosim nekdo cim nahradit tahovy prepinac ve svetle? Nejakou moderni alternativu? Nechce se mi davat cca litr za kus bakelitu. Na me masine je nekolikrat slepovany, takze k prdu..
Odpovědět