Zdar
několik let jezdím v jedné stopě, jak po silnici BMW GS tak v terénu HUSABERG..... po silnici jsem doposud jezdil spolu se ženou a teď kdy jsme už rodina o 3 členech jsem začal uvažovat jak to všechno do sebe skloubit, zálibu v cestování na čerstvém vzduchu i s malým potomkem.... po motorkách se sajdou jsem pokukoval už delší dobu a válce do stran jsem zvolil už před léty takže Ural bude správnou volbou....
teď jde o jednu jedinou věc..... je zde někdo kdo by byl ochotný dojet na kafe do Háje ve Slezsku kde bydlíme, abych vyzkoušel zda se mi ty motorky vejdou všechny do garáže, nerad by jsem se některé zbavoval, ale zase na druhou stranu bych rád Urala se sajdou pořídil,,....
díky
návštěva s uralem - slezko (upraveno)
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Re: návštěva s uralem - slezko (upraveno)
hoj ja sem z hlučina ale mam k 750se side
si myslim že to je stejne velikosti jak ural
jinač přes haj sem jel naposledy minuly tyden s kamošem sme testovaly nočni svezeni a super
mužem se domluvit ještě když je hezky
si myslim že to je stejne velikosti jak ural
jinač přes haj sem jel naposledy minuly tyden s kamošem sme testovaly nočni svezeni a super
mužem se domluvit ještě když je hezky
Ahoj super budu doma v pátek 11.11. celý den a pak až v neděli 13.11, nebo jak ti to bude vycházet a pojedeš zrovna kolem ozvi se 602450431
děkuji i za opravení "předmětu"
děkuji i za opravení "předmětu"
jooo Hlučín, tam jsem teď trávil tři týdny na Záchranném útvaru, hezké městečko, ale ode mne trošku z ruky (440 km). To kdybych býval věděl tak jsme mohli skočit na pivko...
takže k vam do haje ve slezku by mě to vyšlo tak 17,18,19,20 tohoto měsice
dnes jsem chtěl jezdit ale mam odpo takže to nevide
dnes jsem chtěl jezdit ale mam odpo takže to nevide