hlúpa otázka

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Bzricho

hlúpa otázka

Nový příspěvek od Bzricho »

zdravím všetkých
nedopatrením som sa stal majiteľom dnepra.
a aj ked mi je jasné že sa to tu rozoberalo minimálne 100 krát, ale ešte sa mi po celodennom čítani nepodarilo nájst odpovede na moje otázky.

a to akým benzínom krmiť dnepra, treba do benzínu liate olej/ olovo v akom pomere. aký olej liat do olejovej vane.
prosím napíšte mi základne informácie rady a príkazy na údržbu aby dneper bol rovnako šťastný ako ja z neho

Ďakujem za pochopenie
Jarda

Re: hlúpa otázka

Nový příspěvek od Jarda »

leju tam bez olova a bez oleje no a do motoru dávám M7ADS,prej se to může,ale není mi jasné,jak se člověk k Dněpru dostane nedopatřením?Třeba tak,že zdědí továrnu v Kijevě?
Bzricho

vďaka za informácie.

a k tomu získaniu dnepra je to úplne rovnako ako vo väčšine prípadov, makal som ako divý a keď som mal dosť tak som ho kúpil. ale s tou továrňou by to bolo fajn.
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

benzin jaky zrovna je takže u nas natural 95 ale jede to i na special
olej 20w 40
svičky n 15yc nebo n 12yc
a do reduktoru a převodovky pp90
jinač gratuluji zase o jednoho pacienta vice
apropo kolik asi jezdi u vas těhle stroju v okoli nebo tak
Bzricho

odpoveď na otázku koľko ich tu je je dosť tašká. osobne som na vlastné oči videl 6 strojov. ale bol tu jeden exot ktorý ich doviezol na slovensko asi ( podla toho čo sa mi z neho podarilo dostať a ak neklamal ) 28 a niekoľko ich išlo do čiech ( 6 asi ) a z počutia viem asi o dalších 5. ale na vlastné oči som po prví krát videl na jeseň na ceste jedno Kačko a to je všetko. a ja som sa osobne povozil na troch.
Odpovědět