jsem tu dnes poprvé a jak jsem koukal, tak nejsem první kdo by tímto způsobem chtěl požádat zkušené majitelé těchto strojů o rady spojené s koupí dněpra.
Takže pro vás asi tradiční otázka, jestli by mi někdo pomohl s výběrem abych neskočil někomu na špek.
Zatím jsem majitelem pouze klasických českých motorek, takže ve sbírce mám tři stadiony, fichtla a péráka na takové to běžné jezdění
Ohledně výběru vhodného typu, tak nemám nějaké ambice ježdění v terénu po pravdě řečeno pro sajdkáru jsem se rozhodl až po tom, co přítelkyně skončila na vozíku a na motorce bez sajdy nemá možnost se mnou někam vyjet. Zatím co jsem koukal po inzerátech, tak jsem narazil na tento inzerát http://dopravni-technika.armybazar.eu/c ... 1-id21309/
Třeba majitele znáte, nebo tu motorku někdo viděl a rád bych znal váš názor. Majitel je z Klatov, koukal jsem, že tam byl sraz, tak třeba víte vocogo.
Rád bych si jí jel prohlédnou, je tu někdo ochotný z okolí kdo by měl čas to se mnou omrknout? Rád bych do jara něco koupil a vyjel na nějakej ten srazík, což je podle fotek a komentářů super akce