A taky udělal školáckou chybu jako každý nový uživatel rusáka ,že tam nalel náš moderní olej a po několika km to dopadlo tak jak se předpokládalo .......uvolnil se karbon a ucpalo to kanálky na klice A tohle je varování pro všechny nové lidi co si nechaj dovézt moto z UA .
Pomoc s výběrem, případně koupí motorky
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Re: Pomoc s výběrem, případně koupí motorky
Seznam závad je velmi,velmi dlouhý
spíše byl měl napsat co mu zůstane jako původní díl 
A taky udělal školáckou chybu jako každý nový uživatel rusáka ,že tam nalel náš moderní olej a po několika km to dopadlo tak jak se předpokládalo .......uvolnil se karbon a ucpalo to kanálky na klice A tohle je varování pro všechny nové lidi co si nechaj dovézt moto z UA .
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Já ten seznam ještě nemám, s Frantou jsem mluvil chvilku, ale spíš podle celkové částky mi to bylo tak nějak jasný...
- hipik634-750
kdyby to nejdriv aspon rozebral a vycistil ..
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Tak po delší době - na motorce jsem nakonec nechal udělat generálku u Franty Buřvala. Čímž přidávám kvalitní referenci, s prací jsem byl spokojenej nad míru.
No a motorku jsem týden po dokončení prodal.
Aspoň nějaké video z poslední jízdy před prodejem:
https://www.youtube.com/watch?v=MobpnpG5hOQ
Tak nechám na moderátorech, co s tématem. Kupující nepoužívá internet, takže tady už nic psát nebude.
No a motorku jsem týden po dokončení prodal.
Aspoň nějaké video z poslední jízdy před prodejem:
https://www.youtube.com/watch?v=MobpnpG5hOQ
Tak nechám na moderátorech, co s tématem. Kupující nepoužívá internet, takže tady už nic psát nebude.