Vybírám motorku

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
komarekv@seznam.cz

Re: Vybírám motorku

Nový příspěvek od komarekv@seznam.cz »

Paráda.
karlos14

Nový příspěvek od karlos14 »

Po dlouhé době zdravím všechny členy. Vzhledem k letošnímu počasí se mi fakt nedaří nějaká delší projížďka, takže teď když se udělalo hezky, tak jsem naložil přítelkyni a drandili jsme po okolí. Co čert nechtěl, tak to do nás málem napálil nějaký zběsilý skůtrista jenž byl zřejmě naprosto konsternován tím, co se proti němu řítí a málem se vměstnal mezi moto a sajdu. Naštěstí v poslední chvíli předvedl neuvěřitelný výhybný manévr a tím zachránil svoji vysokotáčkovou padesátku před předčasnou cestou do věčných lovišť :lol: Ale jak už jsem mluvil o počasí, tak jsme stejnak zmokli :roll:
Průměrnou rychlost jsem držel někde okolo 50km/hod, jednak nebyla úplně ideální silnice a jednak mi zhruba okolo téhle rychlosti začíná přítelkyně dávat posunky najevo, že když zrychlíme, tak večer nic nebude :lol:
Nicméně mě ural opět udivil, pač jsem doma zjistil, že mi odpadnul někde od relé jeden drát a kupodivu se zdá, že to vůbec nemá vliv na nějaké funkce. Vše maká, svítí, dobíjí, stěrače stírají atd., tak fakt je mi zaháda co je to za drát a kam patří. Když jsem se ho snažil vystopovat, tak mi mizí někde pod nádrží a tu se mi zatím sundavat nechce.
Taky jsem o víkendu potkal v Sucháči nějakého kolegu na zvláštně khaki sajdě, tak zřejmě další nadšenec z okolí :lol:
Ale co mě fakt dostalo, tak jsem potkal kousek od mého bydliště týpka s origoš saharou zündappem 750 v doopravdy parádním top stavu a to jsem teda zíral. Týpak se mému Urálku trochu smál, ale když jsem viděl ten rozdíl v dílenském zpracování, tak jsem mu to ani neměl za zlé. Nakonec mě zatáhnul k sobě do garáže, kde měl ještě dva podobné stroje, no byla to paráda. Škoda, že soudruzi tu kvalitu a design neudrželi krapet výše :(
Tož tolik mé skromné ural story za poslední dobu.
kambucha

Nový příspěvek od kambucha »

Čau pánové, jsem v Uralech a Dněprech úplnej zelenáč. Chci vyměnit svouji jawu s kočárem za něco z ruské provenience a chtěl bych si nechat poradit po čem se koukat. Ural nebo dněpr? Pochopil jsem akorát, že K ...je méně kvalitní než M... Poučte mě abych se trochu zorientoval. Díky
... piva a mašin už fakt plnou garáž
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

zaleži kolik korunek na to maš jak jsi technicky zručny ,kolik času maš a hlavně někdy nervy
kačko je modernizovana emka
takže by mělo byt lepši ikdyž to tak někdy neni
ale co ma vyraženou hvězdu je zpracovatelsky na jine urovni
v podstatě motory jsou stejne
kambucha

Když tedy vybírám z inzerátů, jak poznám že jsou díly oražené hvězdou? Trpělivost si trénuju na
renovaci půllitra, ten mě cvičí vcelku slušně. Mám zálusk na sajdu s náhonem a zpátečkou. Kdyby se dalo do 40ti
tisíc tak by bylo dobře. Nedokážu ale posoudit ani rozdíl mezi dněprem a uralem.... :?
drumbas

tady prostuduj toto
http://translate.google.cz/translate?hl ... md%3Dimvns
dily s hvězdou poznaš je to oražene raznici a otk s čislem
ikdyž už asy toho prodejci začinaji zneuživat a razy to doma na koleně takže na to už bych nespolehal
a ta cena do 40
ja bych pravě shaněl hlavně aby byl co nejkompletnějši a nejlevnějši stejně to budeš cele rozebirat a penize se budou hodit
kambucha

Díky za odkaz, pěkné počtení. Základy teorie už by byly. Tou hvězdou jsou orazená Mka i Káčka? A co náhon na
sajdu...ano či ne? Jak hovoří praxe? ...jinak zpátečku mají které modly? Diky
drumbas

oražene dily jsou jak kačkove tak emkove
ale těžko se dostavaji
nahon na sajdu je dobry na emku ho ale nedaš jedině kačko

a spatečku maji snad všechny kačka emky jen některe
Odpovědět