Dněpr K 750

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
matbiker

Re: Dněpr K 750

Nový příspěvek od matbiker »

Přesně jak to napsali chlapci. ALE, za pade s bílýma značkama koupíš NĚCO a hned do toho začneš sypat, s tím počítej. Já jsem koupil mt09 na bílých za 50, ale od začátku jsem počítal s tím, že do toho budu investovat - hlavně práci. A jak bylo napsáno, co si do toho dám za motor apod., je úplně jedno, protože na motoru je obyč raznicema vyražený typ, mám dojem že : 2V4t (dvouválec čtyřtakt) a toto si vyrazím na jakýkoliv boxovací motor....

Nejsnadnější cesta na bílé značky je dovoz ze SRN nebo DDR .... :-)
Asi MT09.
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
Chmel

Nový příspěvek od Chmel »

Musím se přiznat, že jsem ještě student a proto si nemůžu dovolit moc investicí do začátku :x Proto chci něco za viší cenu a v dobrém stavu než šrot na renovaci, zatím jsem se byl podívat jen na jeden stroj, který má bílé značky a prý ve velkém techničáku psanou sajdu a v malém ne. Jak je to v tomto případě? Ovšem stav neodpovídal ceně, 50k za nepojizdný stroj se mi nechce dávat. Co se dovozu týče tak bych se tomu úplně nebránil, ale německy neumím a o nabídkách z jiných států nemám přehled....
Abych to ujasnil, chci normálně jezdit (nejradši sólo), ale nebyly by to zas nějaké velké výlety a navíc vidina toho že bych si to mohl dotvořit k obrazu svému a prošlo by to STK se mi velice líbí :D
Chci se ještě zeptat jak si vede 650 oproti 750, nikde jsem to tu nenašel. Jinak díky všem za rady ;)
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

ja bit tebou určitě bych si vybral kačko a veteranske
tim se vyhneš stk
testace za rok cca 500kč a jezdit možeš furt
nehledě o tom že vypada lip
a co se tyče spolehlivosti je to napul
ale všecko si zrobiš sam
pokud si aspon troch technik
ja bych neměnil
Chmel

mě se nelíbí to že co je na veteranských je hlavně dělané jako armádní což se mi nelíbí ale je to levnější....
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od bobanbob »

Já jsem vyděl už 3 Káčka na papírech .
Znám chlapa který je schopný papíry zařídit ale za 20 000 Kč.což je dle mě hodně.
taky budu na jaře řešit jestli veteránský nebo býlí noty .. ale zřejmě z finančních důvodů dojde na véčka :(

leda že by někdo věděl o nějakých laciných papírech na nějakého starého dněpra nebo urala :D
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Jen tak pro cenovou orientaci, ja koupil za 45 000,- MT11 s papirama, hromadou gum a haldou nahradnich dilu. Najeto 14000km a rocnik 2001. Kdybych nemusel mit vsechno pinktlich, tak by v podstate jedina investice byl novej pist, protoze levej byl propalenej (a ten mi dal Michal). Dalo by se usmlouvat i niz, ale ja na smlouvani nejsem. Za pade se da poridit stroj bez investic, pokud by ti stacila MT11, bez hnany sajdy. Solovky kdyz jsou, tak jsou i levnejsi. Ale nejsou. Co je k dispozici je vetsinou prekopany ve stylu Hustej Dneprson a prestavba zveda cenu. Nicmene jsou to zivy papiry a stroj se da doladit.
Vecka s sebou nesou jedno velky riziko a to sice ze jsi vydanej na milost a nemilost komisari. Nekde to neni problem, jinde te podusi za kazdou kravinu. Mira by ti moch vypravet jak musel zalakovavat sroubky ;)
Rozdil mezi 650 a 750 co se tejce novejsich OHV motoru je v tom ze 650 se delaly v Kyjeve a 750 se porad delaj v Irbitu ;) Uraly samozrejme jsou znatelne silnejsi. Kyjevsky K750 jsou spodovy SV motory. OHV jsou tocivejsi.
Ja taky nemam v technicaku sajdu. Pani za okynkem jsem rek ze je to dany typem, ze MT11 znamena se sajdou a tim to pro ni haslo. Ale stejne je tam pocet mist 3. Nicmene, bezne se to dela, ze se sajda odpoji. Silnicni kontrola to pri trose stesti nepozna. Ale nesmis zpusobit pojistnou udalost, to by byl pruser.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Za 50 s papírama Dněpra 11 nebo sólo jedině v PERFEKTNÍM stavu! 50 Za Dněpra je totiž opravdu dost na to co tento stroj nabízí. To že prodávající neví co si za kdejaký šrot vzít, tě nemusí trápit. Ty za jejich cenu koupit nemusíš a času máš dost. Ať si to strčej kam chtěj. Sleduj pravidelně inzerci, nespěchej. Na dobrou nabídku se čeká rok nebo dva.
Německá inzerce není špatná, ale tam jsou na normálních papírech spíš jen Uraly 650 a 750. Staršího Vlka tam za těch 50 možná seženeš. Nepojízdnýho s papírama jsem tam viděl už i za 25 českých. Dovoz je snadný, dělal jsem to už dvakrát. Potřebuješ někoho, kdo si s prodávajícím popovídá německy.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
matbiker

Michal na to kápl přesně. Za 50 můžeš koupit i něco dobrého, ale ne dnes. Ne zítra. Třeba za 2 roky. A to já jsem nechtěl. Proto jsem za 50 koupil Mt09, pojízdného, ale připraveného na investice. A chtěl jsem kulatou nádrž a klasické sedla apod. Koupit jedenáctku a pak vše předělávat se mi nechtělo....
Asi MT09.
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

a co na allegru tam jich je mraky
a tak by to mělo jit přihlasit i u nas když to jde u nich
Chmel

http://motorky.bazos.cz/inzerat/18514386/Dnepr-K750.php Myslít že je to dobrý stroj? mě se líbí hlavně cena i stav ale nemá značky...
matbiker

Podívej se to Allegro. Do vyhledání dej Dniepr a najdeš jich tam pár i s polskými dokumenty a to u nás v EU přihlásíš. A ten z bazoše taky bude chtít trochu času a peněz, abys ho dostal na veteránské rz
Asi MT09.
Chmel

http://allegro.pl/ural-750cm-m-75-wersj ... 13552.html pánové co říkáte na tento kousek, zaujalo mě to že to je sólo a že je z r. 2001 a cena je taky krásná ;)
Benďa

Nový příspěvek od Benďa »

Ona ta cena ale ještě není konečná. Perou se o to další čtyři týpci ;)
Z těch Litoměřic vídám celkem často Dněpry v Inzerci, to jou nějací ukrajinci co to sem tahají?
M72 1952
K-750 1959
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Motorku s polskýma papírama u nás nemáte šanci přihlásit!! Už to tady bylo několikkrát psané.Oni poláci nemají klasický velký techničák jako my , ale maji takovou kartičku kde jsou napsané jen základní údaje a chybí tam další data nutné pro úspěšné přihlášení u nás.Takže není pravda co pochází ze státu EU jde automaticky přihlásit u nás.
Naši zákonodárci si vymysleli ještě nějaké dodatky ke směrnicím EU.Jediný kdo ti může ty chybějicí data doložit k motorce je autorizovaný dovozce do ČR , ale u něho neuspěješ ! Nebudu tady zveřejnovat co mi řekl na to , když jsem se ho nato ptal ,ale možná budeš mít věčí štěstí než já :?
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

No tak vzhledem k tomu, že autorizovaný dovozce sem K-750 nikdy nedovážel, tak ti ty data logicky doplnit nemůže... ;)
Odpovědět