Vybírám motorku

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Jarda

Re: Vybírám motorku

Nový příspěvek od Jarda »

Já jen-k té karburaci,kdysi jsem je měl na dněpru solo a docela to s nima pěkně jezdilo,startovalo a málo žralo,řekl bych,že jsou dobrá volba pro tento motor.Kdyby byly slyšet rozvody,do jisté míry to jde doladit na alternátoru,ale vzhledem k tomu,jak jedoduchá je to operace,tak by to majitel mohl udělat sám před prodejem,případně i před tebou,není to žádná tragedie,cvakání venitlů nemusí být až tak slyšitelné,jde to odstranit,ale často bývají vymačkané seřizovací šroubky a je třeba je vyměnit,nic složitého,nic drahého,takže ventilů bych se taky nebál.Jinak je to Dněpr,s nějakou skrytou vadou nepočítej-myslím něco jako je záruka atd.Dněpr má skrytou vadu už z výroby :lol:
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Jarda píše:Jinak je to Dněpr,s nějakou skrytou vadou nepočítej-myslím něco jako je záruka atd.Dněpr má skrytou vadu už z výroby :lol:
Aneb má oblíbena věta na otce : jedu se projet ,tak bud doma a měj připravený vozík kdyby něco :lol: :D
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
serpico-3

Nový příspěvek od serpico-3 »

A už se to stalo? Mě se vždy něco stalo v dosahu dojetí i s vadou, ale většinou to byla moje vina/bouchlá guma, žádná jarní příprava na sezonu, apod./
karlos14

Nový příspěvek od karlos14 »

Díky Davy, konečně nějaké rady, které jsem potřeboval :lol:
Ozval se mi i Dněprák Jirka, velice ochotný chlapík, takže při výběru budu i pod dohledem statného ošetřovatele.
Tak zatím díky všem a pokud to klapne, tak se těším na společnou vyjížďku.
karlos14

Tak ta koupě mi nevyšla :(
Máte někdo kontakt na toho Evžena? V seznamu členů jsem ho nenašel. Sice žlutou nerad, ale možná bych si zvyknul :D
Díky
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

zde 607108959
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
stepky

Nový příspěvek od stepky »

Ahoj Karlos14,

jsem taky z Jižních čech - Hrdějovice u ČB. Velké zkušenosti nemám, zatím jsem kupoval a renovoval jednoho Dněpra. Někde u pivka nebo kafe to mužem probrat. Teď dávám dohromady CZ 175/501, takže mužem mluvit i o českých strojích :-)

Když tak posli email nebo SZ.

Stepky
http://stepky.rajce.idnes.cz/dnepr
karlos14

Ahoj Stepky,
super já jsem z Dobrý Vody, takže kousek od tebe. V Hrdějcích jsem pomáhal kámošovi s manetem,povoloval svíčku na druhou stranu, strhnul závit a volal sos :lol: Jinak český stroje probrat můžem, jako správní Budějčáci samozřejmě nad pivkem, já jsem teď rozebral na zimu abych se nenudil péráka do posledního šroubku, takže si můžem vyměnit zkušenosti. Ale jinak bych určitě rád viděl toho tvýho Dněpra a pobral nějaká infa, že bych se někdy o víkendu zastavil :geek:
Kontakt na mě karelriha@quick.cz
bedy

Nový příspěvek od bedy »

Zdravím a koukal si na dněpra ze serveru sbazar.cz? nevypadá vůbec zle, je to sice leštěnka, ale někdo to mooc rád:-), tady je odkaz http://www.sbazar.cz/pitbulka742/detail ... enovaci-cz
Mt-9, Luaz 969M
karlos14

Ahoj Bedy,
díky za info. Odpověděl jsem na inzerát. Teď se mi sešlo pár nabídek, tak začínám mít na výběr :D
Tak třeba něco klapne.
A když to vyjde, tak se uvidíme na srazu :lol:
karlos14

Ale fakt leštěnka, mám trošku slabost pro ten army design, uvidím jak to případně bude vypadat na živo :geek:
Jura

Nový příspěvek od Jura »

Jestli má ta leštěnka náhon sajdy, tak dobrá cena, je fakt pěknej. Stejný prachy jsem dal za Téměř nové MV na veteránskych a ještě s nabouranym čumakem sajdy.
MV650
K750
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Jura: jenže to tvé MV je o několik příček výše s kvalitou než nějaké káčko,dněpr či ural
Jinak ta leštěnka je opravdu krásná ;)
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
karlos14

Ahoj všem,
tak jsem si dneska po dlouhém výběru přivezl domu urala 650 :D Pravda není bez chyb, skalním uralistům by jistě chyběla hnaná sajda, ale na druhou stranu se s ním dá hnedle jezdit, původní majitel nedávno zainvestoval do pár nových součástek a hlavně má český papíry :lol:
Takže teď ho akorát nechat přepsat, zaplatit pojistku a hurá na to. Pro jistotu jsem si vygooglil crash videa, bych měl respekt a neblbnul.
Chtěl bych tímto ještě poděkovat všem, kteří mi odpovídali ohledně mých dotazů a nebojte se v zimě bych chtěl udělat generálku, takže dotazů jistě přibude :lol:
serpico-3

Nový příspěvek od serpico-3 »

fapeko, v těchto vodách se moc nevyznám, v čem je MV tak lepší než káčko, dněpr a ural? Vždyť komponenty jsou stejné, ne? Díky
Odpovědět