Ještě to neví ale už je tady.
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to neví ale už je tady.
Tak mám další oběť
, která ještě netuší do čeho se pustila. Šťastným majitelem Dněpra se stal Evžen. Sám TO okomentoval jako hromadu šrotu. Přikládám pár ilustračních foto.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Re: Ještě to neví ale už je tady.
Super, každý další pacient se cení
A Dněpr vypadá...no...vypadá....jako že bude potřebovat trochu údržby
A Dněpr vypadá...no...vypadá....jako že bude potřebovat trochu údržby
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
…prej já to vopískuju
a dám do laku. Snad jej ukecám a udělá alespoň nějakou repas........ 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
No paráda. Jen nevím jak vy na severu to děláte, že vás tam přibývá jako hub po dešti. Já jsem se těšil, že nás tady na Šumavě také bude o jednoho více, ale jak to vypadá tak to dotyčný zase prodá aniž by okusil kouzlo těchto strojů.
Zvlášť mne štve, když uvážím co se mu povedlo sehnat za stroj!!!! Sehnal z Ukrajiny Dněpr 16, který měl najeto celých 14km!!!!!!! A to 9km najeli když to vezli přes hranice. Prostě 20 let starý nový Dněpr. 20 let ležel v seníku v horách
. No a včera mi dotyčný volal, že to asi prodá, že mu někdo nabízí 2 000 Euro. Takže co dodat - poprvé v životě jsem viděl Dněpra ve stavu, jak vyjížděl z fabriky. Nutno dodat, že to bylo ve stavu jako kdysi Š100 - nedotažené šrouby, nevycentrované kola .... , ale nový. Měl jsem i tu čest se s ním projet, takže mohu říci že jsem řídil nového Dněpra
, ale jak to vypadá, tak naše řady se zde nerozšíří - škoda.
Dnes už Evžen ví co stojí stát se příznivcem stroje značky Dněpr. Peníze, pot,práci a nervy. Ale výsledek stojí za to. Proti tomu, na čem sedí Evžen v prvním příspěvku je to značný posun k lepšímu. I když první vyjížďku, kterou s námi jel v rámci hledání trasy na sraz nedojel.( unavený motor, později zjištěno - odepsaný motor) Ale už nyní je motor jiný a Evžen už se nemůže dočkat srazu v Píšťanech.
Tesime se na nej
To bude mit ale docela krest ohnem...
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
tomu říkám nasazení za 4 měsíce se propracovat od vraku k funkčnímu motocyklu 
Ural Ranger 2008, 22tis km
*tiše závidí*
Nahlas Gratuluje !!!!¨