http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=4557
IV. ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ 2011
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
IV. ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ 2011
Zdravím všechny tvrďáky na ruských a sovětských strojích
Blíží se 9.12.2011 a tak kdo máte potřebu řádně se potrápit ve sněhu
tak Vás zvu na „IV ročník zimní EXTREM moto sraz 2011“. Podrobnosti jsou na letáku nebo na
Naposledy upravil(a) zdeněk dne 01 říj 2016, 09:29, celkem upraveno 1 x.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Re: IV. ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ 2011
Už se těším, jak to letos vyjedem bez toho, aby by Cvoki musel vylézt ze sajdy. Doufám, že to bude na jeden zátah až k hospodě.
Tak to ti držím palce, po těch letech marného úsilí si zasloužíš ten váš "pahorek" zdolat.

Hm... budu na vás myslet, až budu postávat v teple v trutnovským kulturáku. A budu vám závidět.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
jen aby byl sníh - loni i předloni touhle dobou už jsem blbnul na prvním sněhu a letos jezdím ještě pořád do práce na 350
no dobře že tak..ještě ani nemám přezuto, zadek urala asi tak jeden milimetr vzorku
no dobře že tak..ještě ani nemám přezuto, zadek urala asi tak jeden milimetr vzorku
Ural Ranger 2008, 22tis km
Zdar Šumaváci.
Jakýpak držení palců. To je od Tebe Jirko hezký, ale co osobní účast. Těch 170 km je pro Vás otrlé a otužilé horaly taková hezká zimní vyjížďka.
Jakýpak držení palců. To je od Tebe Jirko hezký, ale co osobní účast. Těch 170 km je pro Vás otrlé a otužilé horaly taková hezká zimní vyjížďka.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
S tím sněhem je to dost na ho…
Snad na víkend 9 až 10 napadne ten správný příděl sněhu. Ale mám když tak záložní plán
Pohodovou vyjížďku po Krušnejch horách s návštěvou u kamaráda, který vaří pííívo 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Ahoj Ivane,Dněprák píše:Zdar Šumaváci.
ne že bychom tam nedojeli, ale kdybych to s Lukášem vyjel, tak bych tě zbytečně naštval
Ahoj Jirko.
Je mi jasné, že by jste sem dojeli, to jsem psal jen tak. Jinak Ty si ani nepamatuješ, kdy jsi naposled seděl na Dněpru. Já si to pamatuju docela přesně. Naposled na srazu v Píšťanech. Teprve teď v pátek mi přišla kardanka a ostatní věci, které jsem tam zlikvidoval. Takže nyní to začnu dávat dohromady, abych se dostal na Extrém sraz.
Je mi jasné, že by jste sem dojeli, to jsem psal jen tak. Jinak Ty si ani nepamatuješ, kdy jsi naposled seděl na Dněpru. Já si to pamatuju docela přesně. Naposled na srazu v Píšťanech. Teprve teď v pátek mi přišla kardanka a ostatní věci, které jsem tam zlikvidoval. Takže nyní to začnu dávat dohromady, abych se dostal na Extrém sraz.
Proto jsem si koupil tento nespolehlívý stroj nebude-li pršet budu tam už se těším,drak
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Čau Draku, no víš jak to je „i bez sněhu se dají dělat velké kousky“ 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
No ten sníh letos nic moc, nezapomněli jste objednat počasí?
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
No sníh je Veverko objednanej ale mám obavy aby ho nesložili někde úplně jinde

zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Sníh musí napadnout aspoň na tu cestu nahoru. Hodlám zdolat zasněženej krpál a ne se pouze projet do kopce na suchu.
No, tak jestli ho maj složit jinde, tak by mohli v Trutnově, nějaká ta závěj by se mi tam taky hodila 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"