10. setkání na Homolce - fotoreportáž

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
mototrempi

10. setkání na Homolce - fotoreportáž

Nový příspěvek od mototrempi »

Zdravím a přidávám odkaz na pár fotek z letošní Homolky : https://www.mototrempi.cz/fotoalbum/2.- ... -podesate/
Jirka-MT9

Re: 10. setkání na Homolce - fotoreportáž

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Tradičně máš moc hezké fotky Jano - děkuji.
Nicméně nevím jak jsi přišla na to, že Ural je lepší? Určitě novější, výkonnější, spolehlivější, ale lepší? Vždyť tu nejlepší motorku ze všech má každý ve své garáži. Dněpr nás vrací o 30 let zpět do doby, kdy jsem tehdy s Moskvičem 412 před delší cestou přemýšlel, zda dojedu či někde zůstanu stát. Víš jaká je to radost, když se dokážeš dostat tam i zpět bez opravy na cestě? O tuto radost bych se připravil, kdybych přesedlal na nového Urala. Každý má takovou motorku, která ho baví a na kterou má finance. Já si osobně vážím každého. Nesoudím podle toho na čem dojel (akceptuji i auto), ale jaký je to člověk a kamarád. Kamarád je člověk, který ti podá pomocnou ruku tehdy, když jsi v nesnázích. Já věřím, že takové kamarády okolo sebe mám a nejednou jsem se o tom přesvědčil, za což jim moooc děkuji. Já jsem šťastný člověk, protože mám skvělou rodinu a opravdovdové kamarády. Vlastnictví hmotných statků nás šťastné neučiní.
Odpovědět