7. Evropské setkání Uralů v Rakousku.

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

7. Evropské setkání Uralů v Rakousku.

Nový příspěvek od Dněprák »

A protože vyzkoušet se má všechno, rozhodli jsme se navštívit Evropské setkání Uralů v Rakousku.
Celkem 5 Uralů se sajdou a jeden Vlk sólo. Takže já, oba Martinové, Jirka , Karel s Dášou a Honza(Vlčák)
Tachometr ukázal slušnou porci 440 km. Jelo se pěkně, až na poměrně úmorné vedro, které by pasovalo spíš na červenec, srpen a ne září. Ale zase je to lepší než déšť. Dálnice v Rakousku byla ve velmi dobrém stavu a docela to pěkně jelo. Tolik tunelů, kolik jich na trase bylo, jsem snad ještě ani u nás neprojel. Samozřejmě jsme se pohybovali v horské oblasti. Stanoviště Blonde Hutte bylo ve výšce 1200 m a okolo nás se zvedaly horské masívy do výše 1894 m. Jel jsem okolo ČR, projel jsem SR, všude jsou velmi pěkné hory, ale ty Alpy jsou prostě Alpy. Krásná krajina, velmi pěkné udržované vesničky a okolí, včetně domků osázených kytkami.
Podle pořadatelů se na setkání sešlo 250 motocyklů, což se mi zdá na Evropské setkání málo. Organizace šlapala skvěle, byly připraveny 3 trasy na vyjížďku - 70 km - společná, 100 km podle slepé mapy a 200 km. Vybrali jsme si tu 100 km. A vyjížďka to byla skvělá. Ale to bude vidět na fotkách. Na naše poměry byly po celé trase poměrně úzké silničky.
Večer proběhlo losování, kde hlavní, ale i jediná výhra byl Ural se sajdou. Nevyhrál jsem ho. Vyhrál ho jeden Švýcar. Ale stejně byl s nepoháněnou sajdou.
No a v neděli jsme zase vyrazili nazpět. Opět úmorné vedro, ale přežili jsme a dojeli.
Celkem to bylo i s vyjížďkou 980 km.
foto a videa na : http://dneprak.rajce.idnes.cz/
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 18 zář 2016, 07:50, celkem upraveno 1 x.
krmec

Re: 7. Evropské setkání Uralů v Rakousku.

Nový příspěvek od krmec »

Zdravíme všechny ze Zbraslavy.
Jak už Ivan napsal, bylo to krásné a cesta úmorná, ale stálo to za to. Určitě si to zopakujeme i za 2 roky.
Nevím co dodat. Ivan to popsal celé. Jediná věc která nás mrzela, bylo to, že nebyla offroad vyjížďka. Ale bylo to pochopitelné s ohledem na přírodu kterou si tam hlídají jako oko v hlavě. Skoro na každém kopci byla kráva nebo krásná zelená tráva a rozjezdit by to byla škoda. Voda v jezeře a potocích čistá jako když si doma napustíte poprvé bazén.
No nic, byl to krásný víkend, a těšíme se napřesrok.
Ural Ranger Urban Camo .Dněpr MT10
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Vše již popsal Dněprák,takže jen ilustrativně včetně cesty tam a zpět :
http://stopl.rajce.idnes.cz/Uraltrefen_2016
Peterka
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Peterka »

;) Pěkné fotečky .
Dněpr 12 - r.v. 1983
Jawa 175 Special - r.v. 1938
Yamaha WR 450 F- r.v. 2008
Suzuki Intruder M1800 R2 - r.v. 2009
Aprilia Dorsoduro 1200 - r.v. 2011
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

Moc hezké fotky,hezká příroda,jen je škoda,že se nedá patřičně využít.Co ta rozborka toho převodu tam,co se přihodilo?
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Jirka měl problémy s řazením a Pavel to na místě řešil.Případnou odbornou odpověď nechám na těchto pánech.Já osobně děkuji Pavlovi Kučerovi za nadstandartní přístup při mých problémech cestou tam.
Pavel Kučera
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Pavel Kučera »

Jarda píše:Moc hezké fotky,hezká příroda,jen je škoda,že se nedá patřičně využít.Co ta rozborka toho převodu tam,co se přihodilo?
Povolený / povytažený klínek kloubu, krásná oprava při západu alpského slunce.
SovMotCentr | Pavel Kučera
Rozhraní 75 | 569 03 Rozhraní | Česká republika
tel.: +420 461 723 746 (Po - Pá: 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 hod)
e: info@ural.cz | w: www.ural.cz | fb: MotocyklyUral
Odpovědět