1. Šumavský sraz Dněpr-Ural

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.

Zúčastníte se tohoto srazu?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Jirka-MT9

1. Šumavský sraz Dněpr-Ural

Příspěvek od Jirka-MT9 »

Ve dnech 8.-10.července 2011 se bude konat v Dolní Lhotě u Klatov letní sraz majitelů a příznivců opravdových motorek a sidecarů. Srdečně Vás tímto všechny zveme a uplatňujeme pravidlo jarního srazu: "Najdi si svého Rusa!" Ve stejném termínu probíhá v Klatovech pouť, takže zájemci se mohou individuálně zúčastnit pouťových atrakcí, výstavy veteránů či jiných doprovodných akcí. Sraz bude okořeněn nejen vyjížďkou po okolí, ale i nějakým tím soutěžním kláním.
Ubytování ve stanech, občerstvení zajištěno. Kdo se bojí spát pod stanem, může využít 800m vzdálený hotel Rual http://www.rual.cz - objednávky v hotelu si každý řeší individuálně.
Na Vaši účast se těší kolektiv šumavských frontoviků. :D
Dněprák

Re: 1. Šumavský sraz Dněpr-Ural

Příspěvek od Dněprák »

Zatím to vypadá s účastí na obou srazech v jistých účastnících nerozhodně a mezi těmi co si nejsou úplně jistí zatím vede Šumava. Ale já myslím, že jak to dopadne se dozvíme až na místě ve dnech konání. A navíc dost lidí se nerado někam hlásí. Takže, času je ještě dost a věřím, že se sejdeme v počtu přiměřeném k tomu, kolik je majitelů těchto strojů.
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

No koukám, že v ANO už vedou Píšťany :P . Pro mne je ta anketa dobrá v tom, že přibližně odhadnu kolik lidí přijede a podle toho můžu zvolit organizaci - objednávku guláše, zásob piva atd. Samozřejmě bude hodně záležet na tom, komu jak vyjde počasí. Zatím je z toho patrné, že někdo přijede a tudíž to má smysl pořádat. Jen doufám, že vše klapne a bude to v pohodě. :P Už se na všechny těším.
veverka

Příspěvek od veverka »

My se take tesime na 1. Sumavsky potapecsky a paroplavebni kurz :P :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Dněprák

Příspěvek od Dněprák »

Pořádat takovou akci má vždycky smysl. My jsme vloni říkali, že budeme rádi když nás bude aspoň do deseti. A výsledek jsi viděl sám. Přes dvacet strojů. Je pravda, že počasí ovlivní dost lidí, ale u této kategorie to až tak úplně neplatí. Když můžou jet v mrazu a na sněhu, tak proč by nepřijeli když je je trochu zkropí deštík. Ti skalní přijedou. Pokud vydrží technika náročný přesun. Takže připravuj, připravuj, připravuj, protože štěstí přeje připraveným.
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

Hurá a je to tady, :D v příloze najdete pozvánku s bližšími informacemi o srazu. :P Tak neváhejte, plánujte si volno, připravujte stroje ať si užijeme pořádnou legraci a zábavu. :roll: Fakt se na Vás všechny těšíme.
Dněprák

Příspěvek od Dněprák »

Večer vyndám gumu z trenek, zítra urvu někde kus větve z vidlicí a začnu se připravovat.
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

Doufám, že máš pevnou gumu v trenkách, abys na těch 10m dostřelil. Jen trénuj ať jsi "Král Šumavy". :lol:
veverka

Příspěvek od veverka »

Prak? :shock: To abych si sehnala ochranne bryle a vyhrabala stary dobry sportovni chranic zubu...
белка
"hydroveverka"
Dněprák

Příspěvek od Dněprák »

Ahoj všichni .
Pomalu, ale jistě se nám blíží 1.Šumavský sraz na který se už těším. Akorát doufám, že uděláš Jirko něco s tím počasím.
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

Neboj nic, počasí jsem objednal. :D Uvidíme, jestli objednávku vyřídí k plné spokojenosti. :?: V nejhorším případě si vezmeme na vyjížďku pláštěnky, offroad závod pro dobrovolníky bude o bláto zajímavější a pak se budeme bavit pod střechou amfiteátru s opravdovými frontoviky, kteří se nelekají žádného počasí. :? Přípravy vrcholí a já začínám být nervózní, neboť je to první sraz a nechci být ukamenován :D . Doufám že vše klapne podle plánu včetně počasí a ti co nás poctí svojí účastí, nebudou litovat. :mrgreen: Už se na Vás všechny těším a budu se snažit, aby se všem na Šumavě líbilo. :P
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

:D Soudružky a soudruzi už se to blíží, tak ještě poslední malé upřesnění ohledně srazu. Vše je téměř přichystáno, počasí objednané a dle předpovědi snad téměř ideální (teplo s možnými přeháňkami či bouřkami). Dnes jsem ještě byl obhlédnout kousek trasy vyjížďky. Aktuálně jsou cesty vcelku mokré (nemělo by se příliš prášit), ale těm co neradi tlačí do kopce pro jistotu doporučuji vzít s sebou terénní pneu, pro případ že by nám během vyjížďky zapršelo. Trasa je vhodná i pro začátečníky v terénu a doufám že ji všichni v pohodě zvládnou. My máme stroje bez pohonu side a neradi tlačíme :roll: . Už se na Vás všechny těšíme a věříme, že se nebudete nudit :lol: .
Za přípravný výbor Jirka a Pepa.
Dneprstein

Příspěvek od Dneprstein »

Bohužel, s Vepří účastí to vidim bledě. V pondělí mam termín zakázky a nestíhám, nestíhám...
Jirka-MT9

Příspěvek od Jirka-MT9 »

:cry: Ach jo, škoda. Ale možná kdyby jsi máknul, tak to stihneš soudruhu. Den má 24 hodin + noc a přestávku na oběd, takže když nebudeš spát a jíst, tak to stíháš. :D Ber to jako soudržský úkol a makej :!: . Neboj do gulagu tě nepošleme, nedostatek času řeším stále, tak to znám z vlastní kůže. Nicméně, kdyby se zadařilo, tak by to bylo fajn. Držím palce a budeme na tebe vzpomínat večer u guláše, grilovaných kuřátek a nějakého toho moku. :mrgreen:
Peterson

Příspěvek od Peterson »

Tak jsem dnes byl u doktora aby se mi podíval na koleno, které jsem si poranil během offroad závodu. Snad to jsou jen poraněné vazy. Dostal jsem ortézu a mám to držet v klidu.

Jinak první Šumavský sraz se myslím moc povedl. Organizace byla super a vyjížďka ještě lepší. Vím, jakou akci příští rok určitě nevynechám.

Jirko, díky za super akci, ikdyž jsem si z ní odvezl promáčknutej čumák sajdy od pařezu a poraněné vazy. Alespoň je vidět, že se na srazu něco dělo!!!
Odpovědět