Sraz sovětských motocyklů na Homolce

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Naposled

Re: Sraz sovětských motocyklů na Homolce

Nový příspěvek od Naposled »

Ave, super připravená akce, pořadateli se nedá vyčíst ani počasí, které bylo všude hrozné, jenom na srazu dokonalé. Ja jsem jel trochu déle domů, než Soptík - 5 Km před barákem se mi zadřel motůrek :( . Fotky a filmíky z akce jsou:
http://www.uloz.to/xaMZdFf/homolka-rar
Děkuji, těším se na další ročník.
MT 12-S
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:P Super sraz, všichni což ne nezúčastnili mohou upřímně litovat!
Chtěl bych ještě jednou organizátorům poděkovat za dokonale připravený sraz, kde nechybělo vůbec nic. Připravili jste pro nás všechny krásný víkend plný nádherných zážitků. Kdybych mohl známkovat, tak máte 1* . Už nyní mám jasno, že pro příští rok to je společně s Litoměřicema sraz kterého se zúčastním. :D Doufám, že příští rok se pojede 2.ročník závodu sidecarcross a uděláte z toho tradici, ta Vaše trať je boží. Kdo nezažil na vlastní kůži honící se Dněpry a Uraly na této krásné široké trati, tak asi nepochopí. Díky za video "Naposled" , kde je vidět ten masakr na trati :lol: i urputnou snahu všech při zdolávání Volhy :lol: včetně lovení našeho Dněprdy. Nebýt Vaší obětavosti, tak tam ještě teď toho našeho chudáka vynáším po kouskách z rybníka :P .
Cestu domů jsme zvládli za necelé 3 hodiny i s několika zastávkama na nikotin a kávu na pumpě. Naše fotky si můžete prohlédnout zde:
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/Homolka_2012/
Už se těším na další setkání s Vámi v Litoměřicích.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Velmi povedený sraz :-) Taky doufám, že bude další ročník, včetně sidecarcrossu :mrgreen: Zdolávání Volhy nemělo chybu :-)
Naše fotky jsou tady http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/1._Sraz_na_Homolce
Video časem taky dodáme.
белка
"hydroveverka"
lub

Nový příspěvek od lub »

Skvělá akce, pořadatelé zajistili perfektně všechno a to i včetně počasí.Takže velký dík.Už si rezervuji čas na další ročník.
petr

Nový příspěvek od petr »

Ahojky, fotky z víkendové akce naleznete na : http://monca128.rajce.idnes.cz/Sraz_Dne ... _4.8.2012/ . A zároveň bychom Vám rádi poděkovali za účast na našem 1. srazu a jsme rádi ,že se Vám u nás líbilo a těšíme se na Vás na 2.srazíku v roce 2013.... :D :D :D

(Chyba v odkazu opravena. Michal)
zamosti

Nový příspěvek od zamosti »

I já se přidávám k poděkování pořadatelům za skvělě zvládnutou akci a mrzí mne že jsem nemohl zůstat až dokonce, za což se omlouvám. Slibuji že příště si za včas zarezervuji celý výkend a těším se na příští ročník.
Ural Turist 750
Ural Vlk
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

Zdravím všechny.Koukám,že jste si to pěkně užili.Snad se příští rok polepším a budu už konečně mít volny víkend.Škoda,že jsem to tak špatně načasoval,když jste byly zrovna pryč.Měl jsem půdně cas do 18hod,ale povolali mě dřív,tak jsem musel domu.A to mě ještě Vladimír zklamal.Nevím proč,ale mám asi pocit,že se na něj nedá spolehnout.Já už si to neumím vysvětlit.Ujedu 130km v kuse a jede jako blázen,pak ho necham chvilku stát a po pár km,začne vynechávat a svíčky KO.Dám nový a vklidu dojedu.Ted tam dávam N15c.zkoušel jsem teplejší,studnejší,naší vyroby,cizí,i sem sehnal stary Pal a stejně životnost cca stejná.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
KARBOUS
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KARBOUS »

Ahoj všem ,děkujeme za nádhernou akci a hezké přijetí :) velmi se nám líbilo a celá naše posádka si to maximálně užila včetně příjemné spršky z luxusního brodu :lol: moc se těšíme někdy příště nashledanou
Jana,Bára a Karel Jawa 350 side Velorex
naše foto: http://sloztovlese.rajce.idnes.cz/Homolka_2012/
Michal

Nový příspěvek od Michal »

pavel3.0.9 píše:....Já už si to neumím vysvětlit.Ujedu 130km v kuse a jede jako blázen,pak ho necham chvilku stát a po pár km,začne vynechávat a svíčky KO.Dám nový a vklidu dojedu.Ted tam dávam N15c.zkoušel jsem teplejší,studnejší,naší vyroby,cizí,i sem sehnal stary Pal a stejně životnost cca stejná.
Málokterý motor je v takovém stavu, se kterým by si mírně teplejší Brisk neporadil. Mírně teplejší svíčky se líp čistí v motoru, který spaluje nadměrné množství oleje. Svíčky ale ničí také slabá jiskra, kvůli které se špatně čistí. Doporučuji zkontrolovat vše, co sílu jiskry ovlivňuje. Zejména napěťové úbytky v napájení cívky, svody/probíjení VN vedení a spojů a cívku samotnou. Některé cívky jsou pověstné problémama, např. ta origo dněpří. U cívek s přepěťovou ochranou vybíječi (origo dněpří a uralí cívky) nesmí na nich za provozu přeskakovat jisky, to je známka závady ve VN vedení. Zákeřné je, když přeskakuje jiskra z vybíječe na kryt zapalování. Není to vidět a bez krytu to funguje. V tom případě funguje natřít vnitřek krytu zapalování tlustou vrstvou asfaltové barvy.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

Já s tímhle mám problém už od doby co Urala mám.Ty origoš jsem zkoušel,vyhodil.Ted mám dvě z pionýra 6v zapojený do serie.Ale třeba je těch 6v na to ukrmení málo a dáva to malou jiskru a pro odchází.Přemýšlím ,že jsi půjčím v práci digitální osciloskop s vn sondou a zkusím to změřit kolik ty cívky dávají.Ale zase si ríkam ,že by to nechytalo,tohle nepali v tahu,nebo v otackach.Kolik by se měl tak hřát tak ten motor?já mám pocit,že ho mám stále jako pětník,někdy se mi při veliké zátěži kousne,ale to se hodne eliminovalo přidáváním trošky oleje do 2T.Jedině mě jestě tě napadlo sehnat tu kulatou cívku z malucha.Máte někdo na víc??
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
petr

Nový příspěvek od petr »

Ahoj, zdravím všechny. Konečně se nám podařilo zkompletovat i naší fotogalerii našeho setkání.

Tady jí máme:

http://petrdnepr.rajce.idnes.cz/
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Podle ohlasů a fotek to vypadá na pěknou akci. Doufám, že příští rok nebudu pochroumanej a přijedem zvýšit počet účastníků.
ceskobulharska

Nový příspěvek od ceskobulharska »

Musím se přiznat, že po předchozím, 1.ročníku jsme nepředpokládali ani nic jiného. Skvěle připravený sraz, prima lidi, vyjížd'ka, kterou jsme bohužel neabsolvovali celou - snad příště už na Dněpru, sidecar cros a plavení se po Volze - vše perfektní. Jsem ráda, že se nezapomnělo ani na děti, které snad pochytí i to, s jakou láskou a něhou se všichni vrtají ve svých ruských strojích, aby je pak prohnali v prachu cest :-) a budou v tomto více či méně pokračovat. Jarce a Petrovi velký dík. Už se těšíme se na Litoměřiceeeeee :-)
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

máte někdo ten muj výjezd na videu ?
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Kdo tady smazal ty včerejší příspěvky a jaky byl důvod ?
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Odpovědět