Děkujeme za opět skvělý víkend,sraz byl jako vždy jak jinak než super... až na tu závadu,která nás potkala na vyjížďce,někde vypadla komprese z válců,takže tažná tyč se osvědčila na 100%...... a doufám,že se brzy setkáme u nás na Homolce,jste srdečně vítáni.
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Sraz jako vždy u Jirky v pohodě. Jízda na sraz bez problémů, ale na vyjížďce jsem si jen vyzkoušel půl terenního okruhu a skončil jsem s rozštípnutým diferenciálem. Naštěstí mi Franta Buřval dovezl diferenciál, který mi opravoval a tak se zrovna hodil. Za pomoci Hipíka, Franty a několika dalších, kterým touto cestou děkuji jsem provedl polní opravu a mohl se vrátit zpět na kolech. Na obrázku, který vyfotila Veverka je vidět, jak jsem si naposled povyskočil.
ale musim teda rict, ze policajti v klatovech na vleceny dnepr za autem koukali celkem nechápavě
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Tak to vypadá, že většina dojela domů bez problémů. Jak dorazili kluci na Moravu nevím, snad to "Králi Šumavy" a ostatním dojelo také v pohodě. Z nemocnice jsou zprávy pozitivní v rámci možností - Luboš je stabilizovaný, doktoři dělají co můžou a my můžeme jen držet palce.
Televizní reportáž ze srazu můžete shlédnout zde: http://www.sumavanet.cz/filmpro/
Je to zpravodajský kanál kabelovky v Klatovech a reportáž je na konci půlhodinové zpravodajské smyčky.
Nazdárek kamarádi taktéž i Král šumavy dorazil motocykl fungoval jako vždy skoro bezchybně a cesta nám trvala 6 hodin jelikož mám skvělou GPS a tou je Roman ani kilometr navíc.Timto chci poděkovat Jirkovi i jeho týmu taktéž spolku vicemístných kol a skvělému zázemí v Dolní Lhotě
chcete sem dat video z ty sumavy z te TV reportaze, pro ty, kdo to nestihli, nebo to neni vhodne z duvodu vazby na profilm nebo jak se to jmenovalo ta TV?
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Video bych sem osobně necpal, je třeba rozumně hospodařit s místem. Další věc je že to není odsouhlasené výrobcem - FilmPro. Video bude určitě součástí DVD z tohoto srazu, kde budou i ostatní záběry. Pro toho, kdo to nestihl zkouknout ve smyčce je tu archiv jednotlivých zpráv. Tu naši reportáž byste měli najít zde: http://www.sumavanet.cz/fr.asp?tab=snet ... .asp&pt=FP
Osobně se mi nejvíc líbí, jak Veverka si hraje s karburátorem za odborného dozoru Michala .
v pořádku, právě na to jsem se ptal, abych nezpusobil fauxpas. kdo to bude hledat, tak mi napiste SZ
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Vše zatím vypadá, že lékaři odvedli kus poctivé a dobré práce. Nebudu zde uvádět žádné podrobnosti bez toho, aby to bylo výslovné přání maroda. Držme všichni palce, ať se tělo co nejrychleji hojí a co nejdříve se potkáme na nějakém dalším srazu.