Vstreča 2013
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Vstreča 2013
Nazdar Jirko už se těším jak popijem a snad nic nepolámem, doufám že přijede i tvuj synátor i ten otužilec z Klatov teším se na vás já i Roman nazdárek Radek.
Zdarec Radku,
co plochodrážní gumy, už jsi testoval? Já jsem minulý týden prodal Urala, takže se pokusím resuscitovat K-áčko, ale dorazíme určitě. Bude to opět slušná akcička.
Co se týče podmínek, aktuálně tu je cca 0-18cm slehlýho sněhu, teploty opět spadly pod nulu a dneska odpoledne napadlo cca 4cm prašanu. Do vstréči je ještě daleko, ale zase dám info o aktuální situaci.
Tak zatím přeju úspěšnou přípravu.
co plochodrážní gumy, už jsi testoval? Já jsem minulý týden prodal Urala, takže se pokusím resuscitovat K-áčko, ale dorazíme určitě. Bude to opět slušná akcička.
Co se týče podmínek, aktuálně tu je cca 0-18cm slehlýho sněhu, teploty opět spadly pod nulu a dneska odpoledne napadlo cca 4cm prašanu. Do vstréči je ještě daleko, ale zase dám info o aktuální situaci.
Tak zatím přeju úspěšnou přípravu.
Tož v chalupě dobrý - 22.-27.12 jsme pod půllitr rumu nešli, ven se přes 10cm bahna vylízt nedalo, včera jsem v Práglu odhodil poslední zimní doplňky (svetříček), ale DNESKA????
Spadlo tady asi 0,5cm sněhu a MRZNE -0,5 stupně Celsia, že by obrat k lepšímu???
No nic, Rum došel, ale slivovičku zatím máme .....
Kurva, neházejte flintu do žita - to dáme, ne???
Ke spokojenosti mi momentálně chybí 3x tlumič na K-áčko a 6V baterka.
Tlumiče mi půjčí kámoš a baterku už nabíjím, tak ještě tu zdechlinu resuscitovat a pak už bude chybět jen 30cm sněhu.
P.S.: Děd Moroz má samozřejmě rozkaz od generalisima Kučery: "Kupředu, zpátky ni krok!!!"
Tak jakýpak "asi nedorazí"!?
Spadlo tady asi 0,5cm sněhu a MRZNE -0,5 stupně Celsia, že by obrat k lepšímu???
No nic, Rum došel, ale slivovičku zatím máme .....
Kurva, neházejte flintu do žita - to dáme, ne???
Ke spokojenosti mi momentálně chybí 3x tlumič na K-áčko a 6V baterka.
Tlumiče mi půjčí kámoš a baterku už nabíjím, tak ještě tu zdechlinu resuscitovat a pak už bude chybět jen 30cm sněhu.
P.S.: Děd Moroz má samozřejmě rozkaz od generalisima Kučery: "Kupředu, zpátky ni krok!!!"
Tak jakýpak "asi nedorazí"!?
Včera jsem to byl projet u nás v Nízkém Jeseníku.Se sněhem taky žádná sláva,ale alespoň je to zamrzlé.
Oněgine pneu jsou super ja už 2ks testoval loni na jedné akci a tam se opravdu osvědčily a jako jedin jsem vyjel po ledové silnici a do pořádného kopce.Tu tekutinu ti dovezu je ze švestek a ringlí opravdu dobrota neboj já nezapomínám.Včera jsem jel na zimní jízdu do Boskovic nádherny den slunečno a jen -4°C hned po prvních15km dvakrát vystřelila do vyfuku a už jsme stáli ,upadnul palec na rozdělovači oprava jen na10min ale zase zasrané ruce od šmíru a potom už zase jela jako nová.Ujeli jsme 110km ale večer na cestě domu ve vyšších otáčkách přestane tahnout a sřílí asi zase zapalování .doufám že to poladím a že se zase potkáme.
Ráďo, vůbec nemám strach o tvoji paměť, jen mě zajímaly dojmy z prvních kilometrů a trošku jsem měl strach, jestli už nemáš gumičky sjetý, na tvrdým podkladu moc nevydržej, ale neboj, zdroj nevysychá, akže až budeš potřebovat, ozvi se a pošli Ti další.
Mašinu určitě doladíš, to bude zase jen nějaká ptákovina jako vždycky.
Já teď jdu ladit nový K 302 karburátory na K-áčku, tak jsem zvědavej, jak se bude dařit. Na Uralovi jsem měl Jikovy a ty už jsem měl v malíku, tak tohle snad taky dám.
No ještě na to pár dní máme.
Tak Do svidania na vstréče!
Mašinu určitě doladíš, to bude zase jen nějaká ptákovina jako vždycky.
Já teď jdu ladit nový K 302 karburátory na K-áčku, tak jsem zvědavej, jak se bude dařit. Na Uralovi jsem měl Jikovy a ty už jsem měl v malíku, tak tohle snad taky dám.
No ještě na to pár dní máme.
Tak Do svidania na vstréče!
Radecku,jestli toho alkoholu bude jak loni,toz radsi beru dve plata ibuprofenu
Panter, ty něbojsa.
Aktuální stav klimatických podmínek v místě konání Vstréči:
Hurá - přes noc napadl sníh!!!!
0,5cm prašanu v nesouvislé vrstvě.
starý sníh 0cm, v lese místy 10cm a povrch cest místy zledovatělý
teploty kolem 0 (odpoledne taje, přes noc namrzá)
podle předpovědi má o víkendu pršet????
Tak nevím, soudruzi.
Budeme muset zítra v rámci příprav trasy vyjížďky najít nějakou pastičku, ale jaký bude mít podklad?
Aktuální stav klimatických podmínek v místě konání Vstréči:
Hurá - přes noc napadl sníh!!!!
0,5cm prašanu v nesouvislé vrstvě.
starý sníh 0cm, v lese místy 10cm a povrch cest místy zledovatělý
teploty kolem 0 (odpoledne taje, přes noc namrzá)
podle předpovědi má o víkendu pršet????
Tak nevím, soudruzi.
Budeme muset zítra v rámci příprav trasy vyjížďky najít nějakou pastičku, ale jaký bude mít podklad?
Počasí nic moc, už ani v Krkonoších to není se sněhem žádná sláva
To vypadá na první jarní sraz, nevím nevím, jestli pojedeme 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Jirko, chci tam jet kvůli lidem, ale to počasí mě opravdu odrazuje. Teploty kolem nuly a mokro je to nejhorší, co může na takovou štreku být, i -10°C bez sběhu by bylo lepších. Nevím, jestli by mě to zdravotně nesejmulo, v tomhle vyrazit na víkend, nejsem poslední dobou zrovna v nejlepsí kondici 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
to budou tezka rana.Jirko,vypadavajici jednicku mam cerstve za sebou.pocasi fakt na draka.jeseniky minimum snehu.