Sraz sovětských motocyklů na Homolce

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
ceskobulharska

Re: Sraz sovětských motocyklů na Homolce

Nový příspěvek od ceskobulharska »

KARBOUS píše:Ahoj všem rád bych dorazil v sobotu ráno ,zajímá mě přibližný program.
Jsem tu také nový a k sovětskému motocyklu jsem ještě nedospěl ,takže pokud nevadí jawa se sajdou dorazím .
Dál mě zajímá jestli berete někdo děti a jestli kapely nebudou moc hlučné a případný půlnoční striptýz se někam nezvrhne :P
Neboj se, myslím, že lze dojet se vším, my jsme ze začátku jezdili na stařičké Jawince, potom na Guzzi a teď konečně máme od Ježíška Dněpra se sajdou. Co se týče doprovodu jezdí potomci od narození a i jiné zvířectvo. ;)
Srazy probíhají důstojně a ve vší počestnosti :D
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:) Ahoj, dojet můžeš klidně s Jawou i s dětmi. Naše srazy jsou klidné a pohodové bez striptýzu, v tom se liší od jiných srazů japonských motorek. Jediná podmínka účasti na srazu je dobrá nálada a chuť se bavit tak, abych nerušil zábavu či odpočinek ostatních. Prostě normální slušné, ohleduplné chování všech zúčastněných. Pro úplnost do přílohy dávám předběžný program srazu. Pro ty co chtějí dorazit až v sobotu, tak je dobré dorazit do 9 hodin, ale mnohem lepší je dorazit v klidu v pátek, večer pokecat, pobavit se a ráno odpočatý vyrazit na vyjížďku. Je to více pohodové a osvědčené. Každopádně budete všichni vítáni. :P Občerstvení je zajištěno.
Přílohy
Program srazu.doc
(346 KiB) Staženo 401 x
KARBOUS
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KARBOUS »

Ahoj díky všem za odpovědi,jestli dobře rozumím Jirko MT9 píšeš o srazu který bude tento víkend na Šumavě ? bohužel se nemohu zúčasnit budu tou dobou o 50 km vedle s endurem na malém ofíku.
Zajímá mě hlavně sraz na Homolce ,mám to blízko a volný víkend.
Doufám že vyjde počasí ,mám plachtu na sajdu v opravě :P
Jirka-MT9

Jé promiň, jsem už z toho organizování nějaký zmatený :roll: , přehlédl jsem že to je v rubrice srazu na Homolce. Ale na Šumavu klidně také můžeš dorazit, když budeš chtít. :P
petr

Nový příspěvek od petr »

Ahoj, děkuji Jirka-MT9 a ostatním za vysvětlení toho, jak to na našich srazech chodí.
Dětí si každý může vzít, co uveze. :D Počítá se se zábavou i pro naše nejmenší.

Pro motivaci předkládám předběžný program.

Těšíme se,že dorazíte v hojném počtu a doufáme,že se Vám bude u nás líbit.

Ahoj

Petr
Přílohy
Bez názvu 11.jpg
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

Mám v plánu přijet.jak jsem slíbil .Jen mám otázku.Je ta terení vyjíždka povinna?Sice muj Vladimír není až tak extra,ale nerad bych ho někde odřel:-))
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
petr

Nový příspěvek od petr »

pavel3.0.9 píše:Mám v plánu přijet.jak jsem slíbil .Jen mám otázku.Je ta terení vyjíždka povinna?Sice muj Vladimír není až tak extra,ale nerad bych ho někde odřel:-))
Ahoj Pavle , výjižďka v terénu není povinná , kdo nebude mít chuť jet terénem může pokračovat po silnici. Pořebné informace ohledně vyjížďky zotpovím na místě. :) :) :)
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Tak Homolka v ohrožení.Dnes mě zradil bezkontakt,naštěstí asi 5km od domova.Asi se to přehřálo,jak bylo vedro.A mám stále problém s tou teplotou hlavního převodu.Už vážně nevím co s tím.Na sraz bych snad mohl dorazit v sobotu.Byl by někdo tak ochotný a koukl na to se mnou tam?Už nevím co s tím.Děkuju
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
KARBOUS
Kontaktovat uživatele:

Pavel 3.0.9: ahoj doufám,že už Ti to jede ,těšíme se na tvoje luxusní moto a naviděnou :)
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

dal sem tam kladivko s regulatorem a zda se ze to pojede,jen je zase problem s casem.Tak se pokusim prijet v sobotu kolem poledne,ale musim byt do 18 doma.Ale slibil jsem ,ze prijedu,tak proto to udelam maximum.Tak se ke me prihlas,rad pokecam.Preci jen je tam tech lidi co neznam hodne.Uz se tesim ,az budu mit konecne volny cely vikend.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Naposled

Nový příspěvek od Naposled »

Ave, i když počasí nám asi přát nebude, mám zabaleno a odpoledne startuji. Těším se na poznání nových bláznů.
MT 12-S
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Počasí tady kolem Prahy je dobrý, snad to vydrží :-)
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

:D Na Šumavě je horko jako blázen. Pokud neomdlím tak okolo 14:00 vyrazí dva stroje směrem ku Praze, aby se zalekly velkoměsta a uhnuly do Poříčí :lol: . Tak snad dojedeme bez oprav :roll: . Už se na Vás všechny těšíme.
KARBOUS
Kontaktovat uživatele:

V Sedlčanech příjemně polojasno a do zítra to vydrží :) vyrážíme v sobotu v 8.00 tak snad vyjížďku stihneme :)
Jedem plně obsazeni takže případný lehčí off posádka zatlačí :D
Soptík

Nový příspěvek od Soptík »

Ahoj,
sláva nazdar výletu už jsem asi 30min. doma. Cesta vcelku bez potíží. Jen na D11 mě na konci u HK zase slezla fajfka, tak mě to chvilku školilo, ale už jsem věděl o co jde tak "oprava" na semaforech v HK 5sec.
Už se těším na Litoměřice.
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Odpovědět