11. Motosetkání Ural -Dněpr Lounky U Trumpetky

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

11. Motosetkání Ural -Dněpr Lounky U Trumpetky

Nový příspěvek od Dněprák »

A další sraz v pořadí se na Vás chystá již po jedenácté.
Tímto zveme všechny příznivce těchto strojů na 11. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy.
Termín : 4.9. - 6.9. 2020
Místo : Bistro U Trumpetky v Lounkách
Program : S mírnými změnami asi jako každý rok. Ale bude upřesněno.

Pokud by někdo nechtěl spát ve stanu, je možnost využít obytných přívěsů . Aby nedošlo k nějakým nesrovnalostech v zajištění ubytování , objednávejte u mě. Buď telefonicky, 607 586 907, nebo ivanvarchol@seznam.cz celkem 8 karachatek: 2x jednolůžková (s dětskou přistýlkou), 6x dvoulůžková karachatka (tři s přistýlkou, jedna s manželskou postelí),prostor pro stanování) foto - https://dneprak.rajce.idnes.cz/Desktop#P1100730.jpg

Aby jste nebloudili tak místo je zde :
https://mapy.cz/zakladni?x=14.2302874&y ... y%20lounky

Snad nám bude přát počasí a doufejme, že nám sraz nezhatí nějaká druhá vlna virové epidemie a užijeme si víkend za řidítky naších strojů, případně v sajdě, nebo na sedadle za řidičem.

Takže v září se na Vás těší Ivan a Zdeněk.
Přílohy
vlcsnap-2020-06-05-16h53m41s597.png
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 21 srp 2020, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Dněprák

Re: 11. Motosetkání Ural -Dněpr Lounky U Trumpetky

Tak se nám to pomalu, ale jistě blíží. Dnes jsem si byl projet úsek, který jsme jeli vloni s tím, že by to bylo obráceně. Takový ten trochu terén. Ale bohužel po letošních deštích je to neprůjezdné. Teda bylo by to asi průjezdné, ale pouze za přispění několika lidských sil. Eventuálně by to vytahala čtyřkolka. Ale to by bylo asi na dlouho. Takže tento blátivý úsek nebude.
Problémem bylo i to otočit se. Ale po troše úsilí jsem to zvládl i bez použití navijáku, který jsem měl radši sebou.
Pro ty, kteří nechtějí spát ve stanu je možnost využít 8 karachatek: 2x jednolůžková (s dětskou přistýlkou), 6x dvoulůžková karachatka (tři s přistýlkou, jedna s manželskou postelí),prostor pro stanování)
Aby nedošlo k nějakému nedopatření při objednávce, objednávejte u mě. tel. 607 586 907, nebo ivanvarchol@seznam.cz
Do žádného přívěsu již při dešti nezatéká.
Přílohy
P1130584.JPG
P1130587.JPG
P1130588.JPG
P1130589.JPG
P1130590.JPG
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 22 črc 2020, 16:49, celkem upraveno 1 x.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Hezká práce Ivane, vyber prosím něco sjízdného i pro jednokolky s rodinou. Máš tam krásné výhledy, tak ať si to užijeme. Jo a doufám, že náš sraz nebyl poslední bez povinných roušek.
Dněprák

Neboj Jirko.
Ještě to ze Zdeňkem projedeme trochu později, ale pokud bych do vyjížďky tento úsek zařadil, tak pouze jako výběrový úsek. Bonus pro bahňáky. Možná se najdou někteří zájemci o to, trochu se potrápit.
No a s těma rouškama uvidíme, snad se to nerozjede v takovém rozsahu, že budou povinné.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Ahoj Ivane, bude tam místo na zaparkování auta s přívěsem? Kvůli dětem musím autem, ale přemýšlím, že bych si dotáhla motorku na vleku a svezla se aspoň na vyjížďce, tu děti zvládnou v sajdě.
Termínově je Trumpetka letos jediný sraz, který by mi mohl vyjít a první a asi i poslední možnost se svézt. Většinu víkendů letos trávím "v zákopu" a "na maltě", kde budem pokračovat podle počasí asi až do konce října :?
белка
"hydroveverka"
Dněprák

Ahoj Veverko,
neboj se, místa je tam dost. Myslím, že nebudeš sama, kdo přijede s přívěsem. Klidně přijeďte.
Dněprák

Trochu se nám na trase rozrostl ostružiník. Projet bez rozdrásání oblečení a kůže nemožný. Takže domů pro zahradnické nůžky a asi po dvou hodinách jsem se prostříhal z této trnité pasti. Nemělo by dojít ani k poškrabání laku Vašich strojů.
Zatím, pokud se situace nezhorší, neměl by být z hlediska epidemiologického problém. Dva srazy už jsme přežili, protože se asi nezúčastnil nikdo, kdo by měl nějaké příznaky.
Doufejme, že to tak bude i nadále. A nikdo, kdo by měl pocit, že něco není v pořádku nás nenavštíví a nebudeme slavní,
jako účastníci akce Techtle - Mechtle.
Předpověď počasí zatím vypadá dobře. Zima by být neměla a možná trochu sprchne a nebude se prášit.
Ještě projedeme se Zdeňkem výběrový úsek pro bahňáky, zda se dá projet.
Přílohy
P1130739.JPG
P1130743.JPG
radar535

Nový příspěvek od radar535 »

Zdarec
bohužel nedorazíme, chytli mne záda,
tak si to užijte ;)
Smrček
Dněprák

Ahoj,
škoda, ale možná bys to tou jízdou na Dněpru pěkně rozhejbal. Tak někdy příště.
Dněprák

Milí přátelé, příznivci ruských strojů.
11. setkání je již na dosah a tak po poslední kontrole tratě a místa setkání můžeme konstatovat, že vše je připraveno.
Počasí sice neovlivníme, ale podle poslední předpovědi by mělo být v sobotu až 27 st.
Proti dešti budeme chráněni dalším velkým stanem, který mohou v noci využít ti, kterým by se nechtělo stavět stan.
Jídlo, jako vždy bude výborné, takže v pátek bramborový salát a řízek, gulášek, grilovaná kýta a kromě dalších pochutin
11 druhů pizzy v nové peci. Osazenstvo Trumpetky se už na nás těší.
Vyjížďka obdobná jako vloni - asfalt, polní cesty, lesní cesty. Takže žádná divočina. V pondělí byla provedena poslední kontrola tratě se Zdeňkem a výsledek je ten, že pokud těsně před vyjížďkou nebude pršet, celou trať projedeme bez problémů. Pokud zaprší je tam jeden úsek, který bude asi problém projet bez pomoci kulometčíků u jednokolek a sjetých pneumatik.
Pro bahňáky je připraven úsek, kde si mohou užít bláta.
A během celého setkání budou zajímavé i akční soutěže, kde Uraláci určitě porazí Dněpráky , hudba a
program obdobný těm, co na našich srazech bývá.
Takže Vy, co ještě váháte, zda jet nebo nejet, neváhejte a určitě přijeďte.
Přílohy
P1130752.JPG
P1130753.JPG
P1130754.JPG
P1130756.JPG
Dněprák

Tak a 11.setkání Uralů a Dněprů U Trumpetky je za námi a myslím, že proběhlo dobře. Podrobně se ještě rozepíšu, ale jen v rychlosti.
Všem zúčastněným díky za účast, která byla velmi dobrá.
Celkem 36 motocyklů, z toho 28 sajdkár, 7 sólo moto, 1 čtyřkolka.
Celkem 30 ruských motocyklů.
52 dospělých, 10 dětí, 5 psů.
Foto a videa na https://dneprak.rajce.idnes.cz/11._Setk ... Trumpetky/
Ještě budou dvě videa, ale ty musím zmenšit.
A jedna důležitá věc - dvěma osádkám se podařilo, pravděpodobně nechtěně odjet bez zaplacení.
Takže zkuste si zapátrat v paměti, jestli to náhodou nejste.
Jedna útrata je 607 Kč, jedna 1047 Kč.
Tak ať nemáme U Trumpetky špatnou pověst.
Dněprák

Jak jsem psal v předešlém příspěvku, ještě se pár slovy vrátím k 11. Setkání v Lounkách U Trumpetky.
Účast byla v tomto koronavirovém období pěkná a je jasné, že ne každému, který by se i chtěl zúčastnit to vždy vyjde.
Samozřejmě nešlo přehlédnout změnu místa pro stany a motocykly. Ta byla nutná kvůli druhému stanu, který nás chránil před nepřízní počasí. A docela se i v sobotu po vyjížďce hodil.
Tady vznikl trochu problém jak se tam srovnat, ale nakonec se všichni vešli. Pro příště budeme muset lépe parkování a stanování zorganizovat.
Další menší problémek, pro někoho možná větší, byly husy. Když jsem zjistil, že budeme na tomto place, měl jsem trochu obavy. Jednak z toho husího štěbetání a potom z toho, co bylo na trávníku.
Ale Martin mě ubezpečil, že trávník čerstvě poseká a tím sebere i to co tam bylo a husy, že spí uprostřed Labe. A že bude klid.
Trávník posekal, husy byly na Labi, ale bylo je slyšet i v noci. Tady je jediná možnost a to špunty do uší.
Jinak myslím, že proviantní zabezpečení a péče o nás byla ze strany Trumpetky na jedničku.
Klání Ural proti Dněpru letos vyšlo lépe Dněprákům, kteří ze čtyř soutěží vyhráli tři. Ale není všem dnům konec a příště to může být opačně. Ale o to ani tak nejde, jde o to trochu se zabavit.
Vyjížďka byla sjízdná pro všechny a i ten trochu blátivý úsek se dal projet.
Povedlo se to co vloni nevyšlo a to, že si někteří mohli vyzkoušet jízdu mezi barely a porazit jezdce na koních. Ale koně byli vždy rychlejší.
V pátek se objevil Tonda, kterého všichni rádi přivítali. Tím pádem bylo o hudební obohacení večera postaráno.
Když to tedy shrnu, za mě se to snad docela podařilo, ještě jednou díky všem za účast a zase někdy, někde se uvidíme.
Docela mám po nových opatření obavy o podzimní sraz u Pavelků. Ještě uvidíme, jak se to vše vyvrbí.
A kdyby náhodou měl někdo námět, jak a co zlepšit, co bylo špatně, klidně se ozvěte.
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 12 zář 2020, 08:48, celkem upraveno 1 x.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Chtěl bych tímto znovu poděkovat Ivanovi za super sraz. Vše připraveno a provedeno na jedničku, týlové zabezpečení u Trumpetky bylo bezkonkurenční. Vyjížďka velmi hezká a zajímavá. Místo na stanování také fajn a husy mně osobně vůbec nevadily, protože když spím, tak spím. Když jsem v přírodě, tak mi přírodní zvuky nevadí.
Jen se obávám, že se tímto uzavřel okruh letošních srazů bez roušek. Naštěstí jsem si alespoň užil všechny tři letní srazy od Šumavy přes Homolku po Trumpetku a budu se těšit na další.
Dněprák

Díky za pochvalu a opravdu to vypadá, že to byl asi poslední sraz bez roušek. A abych pravdu řekl, ani si to moc nedovedu představit. Sedět a prozpěvovat si s Tondou v rouškách. Případně povykovat na sebe s dvoumetrovým odstupem. No nevím.
Dněprák

Vzkaz pro Honzu Stýblo. - Honzo zavolej mi 607 586 907. Dík.
Odpovědět