expedice za severní polární kruh

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
dněpr MT9

Re: expedice za severní polární kruh

Nový příspěvek od dněpr MT9 »

Ahoj všem,
s tím zapalováním není nejmenší problém ale dobíjení je šrot přemýšlím na densem. zaplko fungovalo jak hodiny i při 40ti stupních ale přesto závadu jsme hledali všude jen ne v regulaci, tam zhasla kontrolka takže jsme měli za to že šlape. jenže omyl, šlapalo ale nepravidelně, a stím to jet nemohlo. jak jsem to doma rozdělal a měl to jak říká Fapeko na zvedáku tak jsem na to přišel ale to až po několika hodinách laborování. no teď už jsme chytřejší :D , a jak se ptá Jirka veteran doprovodné vozidlo je dněpr. nic jiného sebou nechceme, chceme to jet právě na takových strojích protože jenom jet a jet je nuda lákají nás výzvy. Vladivostok pojedeme až se nám podaří oženit klikovka z BMW do Dněpra pak to bude nezničitelný. ta kruh jsem vezl 76Kg pouze náhradních dílů do všech motorek. do vladivostoku jsme mysleli, že se váha ND vyšplhá na 100 - 110kg. no co zesílíme péra na dněpru a jedem. vidle to už vydrží o předek strach nemám a osu na sajdu jsem udělal z nerezi. tak taky strach nemám no pokud přece něco tak jsme v rusku tam se to dá opravit závěrem díky za gratulace a za shlédnutí. letos se chystám zavítat poprvé mezi Vás kteří se pohybujete po srazech a fandíte těmto strojům mnohem déle tak to tam můžeme probrat detailněji. já mám dněpra teprve 4 roky
MarenaXT

Nový příspěvek od MarenaXT »

Gratuluji k pořádnýmu výkonu a zdárnýmu návratu. Jinak co se týká té plánované cesty na konec Ruska a dál třeba do Japonska. Můžu dát případně pár informací. V 2015 jsem tohle absolvoval ještě se dvouma kámošema. Ne tedy na dněpru,toho mám ani ne rok. Jeli jsme 2x XT600 a Guzzi NTX750. Celé na motorkách z domu a zase až domů,přes Sachalin a Japonsko od zhora dolů. Celkem 29260km za 86dnů.

https://www.facebook.com/Ze-%C5%A0umavy ... 067807526/
Jirka veteran
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Jirka veteran »

MarenaXT-hoši to jsou výkony, klobouk dolů. Jen kroutím hlavou čeho jsou někteří lidé schopni a důležité je že takové věci dělají Češi, já vím že to nejsou jen našinci, že těch lidí z celého světa je hafo, ale přece jen jsem vlastenec. Trochu mne mrzí, že se o těchto cestách moc nedozví veřejnost( a je jedno jestli někdo jede na pincku do Maroka, na XT do Japonska nebo na Dněpru,Čz a Jawě na polární kruh), kdejaký nagelovaný fotbalista pobíhá po trávníku a je z něho celebrita a přitom se svými výkony nemůže vám rovnat, a to mne štve. Jinak všem cestovatelům zdar a hooodně šťastných kilometrů, ať se daří!
Odpovědět