s tím zapalováním není nejmenší problém ale dobíjení je šrot přemýšlím na densem. zaplko fungovalo jak hodiny i při 40ti stupních ale přesto závadu jsme hledali všude jen ne v regulaci, tam zhasla kontrolka takže jsme měli za to že šlape. jenže omyl, šlapalo ale nepravidelně, a stím to jet nemohlo. jak jsem to doma rozdělal a měl to jak říká Fapeko na zvedáku tak jsem na to přišel ale to až po několika hodinách laborování. no teď už jsme chytřejší
expedice za severní polární kruh
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: expedice za severní polární kruh
Ahoj všem,
s tím zapalováním není nejmenší problém ale dobíjení je šrot přemýšlím na densem. zaplko fungovalo jak hodiny i při 40ti stupních ale přesto závadu jsme hledali všude jen ne v regulaci, tam zhasla kontrolka takže jsme měli za to že šlape. jenže omyl, šlapalo ale nepravidelně, a stím to jet nemohlo. jak jsem to doma rozdělal a měl to jak říká Fapeko na zvedáku tak jsem na to přišel ale to až po několika hodinách laborování. no teď už jsme chytřejší
, a jak se ptá Jirka veteran doprovodné vozidlo je dněpr. nic jiného sebou nechceme, chceme to jet právě na takových strojích protože jenom jet a jet je nuda lákají nás výzvy. Vladivostok pojedeme až se nám podaří oženit klikovka z BMW do Dněpra pak to bude nezničitelný. ta kruh jsem vezl 76Kg pouze náhradních dílů do všech motorek. do vladivostoku jsme mysleli, že se váha ND vyšplhá na 100 - 110kg. no co zesílíme péra na dněpru a jedem. vidle to už vydrží o předek strach nemám a osu na sajdu jsem udělal z nerezi. tak taky strach nemám no pokud přece něco tak jsme v rusku tam se to dá opravit závěrem díky za gratulace a za shlédnutí. letos se chystám zavítat poprvé mezi Vás kteří se pohybujete po srazech a fandíte těmto strojům mnohem déle tak to tam můžeme probrat detailněji. já mám dněpra teprve 4 roky
Gratuluji k pořádnýmu výkonu a zdárnýmu návratu. Jinak co se týká té plánované cesty na konec Ruska a dál třeba do Japonska. Můžu dát případně pár informací. V 2015 jsem tohle absolvoval ještě se dvouma kámošema. Ne tedy na dněpru,toho mám ani ne rok. Jeli jsme 2x XT600 a Guzzi NTX750. Celé na motorkách z domu a zase až domů,přes Sachalin a Japonsko od zhora dolů. Celkem 29260km za 86dnů.
https://www.facebook.com/Ze-%C5%A0umavy ... 067807526/
https://www.facebook.com/Ze-%C5%A0umavy ... 067807526/
-
Jirka veteran
- Kontaktovat uživatele:
MarenaXT-hoši to jsou výkony, klobouk dolů. Jen kroutím hlavou čeho jsou někteří lidé schopni a důležité je že takové věci dělají Češi, já vím že to nejsou jen našinci, že těch lidí z celého světa je hafo, ale přece jen jsem vlastenec. Trochu mne mrzí, že se o těchto cestách moc nedozví veřejnost( a je jedno jestli někdo jede na pincku do Maroka, na XT do Japonska nebo na Dněpru,Čz a Jawě na polární kruh), kdejaký nagelovaný fotbalista pobíhá po trávníku a je z něho celebrita a přitom se svými výkony nemůže vám rovnat, a to mne štve. Jinak všem cestovatelům zdar a hooodně šťastných kilometrů, ať se daří!