Ural T
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Ural T
http://www.ural.cz/ural_t.htm
Tak tohle mě hodně překvapilo, je to určitě zajímavá alternativa,ne každý si asi chce dávat starší věci na nový stroj,ale mě by to asi nevadilo,kolo bych sehnal na burze,stříknul ho,nosič taky atd.Za těch ušetřených 50 000,- by to stálo ne?
A ještě-zdá se že soudruh Kučera se ujal prodejce pro Slovensko,Madarsko a co mě teda překvapuje i Polsko-taková sajdkárová velmoc,asi má kontakty až na ÚV v SSSR....
Tak tohle mě hodně překvapilo, je to určitě zajímavá alternativa,ne každý si asi chce dávat starší věci na nový stroj,ale mě by to asi nevadilo,kolo bych sehnal na burze,stříknul ho,nosič taky atd.Za těch ušetřených 50 000,- by to stálo ne?
A ještě-zdá se že soudruh Kučera se ujal prodejce pro Slovensko,Madarsko a co mě teda překvapuje i Polsko-taková sajdkárová velmoc,asi má kontakty až na ÚV v SSSR....
Re: Ural T
celkem nápaditá reklama
pokud to přispěje k vyšší prodejnosti uralů, tak jen dobře.
a Pavlovi než nezbývá blahopřát k takový expanzi, myslím,že to má zasloužený. Polsko taky divím, že nemá vlastní zastoupení
a Pavlovi než nezbývá blahopřát k takový expanzi, myslím,že to má zasloužený. Polsko taky divím, že nemá vlastní zastoupení
Ural Ranger 2008, 22tis km
no je vidět,že se snaží a to je dobře,tyhle mašiny si to zaslouží,akorát by mě zajímalo,jestli bude mít v nových zemích a nějakou svoji prodejnu nebo vše bude řídit z Rozhraní,což v dnešní době internetu není nereálné,docela bych uvítal,kdyby se k tomu vyjádřil.Proč?Prostě mě to jen tak zajímá,přeci jen-není tuctový obchodník s motocykly....
Já bych počkal na vydání nového čísla zpravodaje, kde se určitě dozvíme vše co nás zajímá 
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
M-72-je a bude ;)
No nové T-éčko je pěkné, ale stále mám dojem že tak nějak EU nedostává od soudruhů z CCCP to nejlepší...
Jen pro představu co soudruzi prodávají jako Ural-T v USA
http://www.imz-ural.com/motorcycle_t/index.html
Jestli někdo ví v čem je zakopaný pes rád si poslechnu..
Jen pro představu co soudruzi prodávají jako Ural-T v USA
http://www.imz-ural.com/motorcycle_t/index.html
Jestli někdo ví v čem je zakopaný pes rád si poslechnu..
sakra,a za 10 000 dolarů,takže centrála v Linzi je asi dost nenažraná.....
No já bych s tou cenou nepolemizoval, když se podíváš na amerikánce tak asi nemusí plnit euro normy, žádné katalizátory na laufech. A to nevíme jak je natom v USA clo a dph. Tak že cena je věc jedna a dvě rozdílné motorky se stejným názvem věc druhá. 
tak tak stát si urve hodně velkej díl. takže ceny s USA nemá cenu porovnávat 
-
Dneprstein
Ta americká cena je bez DPH, nebo jestli tomu tak v americe říkaj a podobnejch záležitostí. A je to něco jako "cena doporučená" nebo "cena od". Takže skutečnost může být méně růžová... A navíc má Saša pravdu v tom, že motorky pro Ameriku maj i nějaké ty technické rozdíly... Nicméně má taky pravdu v tom, že takhle s těma červenejma linkama je ta motorka vyloženě krásná. Nejhezčí tedy byla "Vorona", ale tohle je taky moc hezký...
co jsem se o to zajímal tak ta jejich daň je třeba 2% nebo taky žádná. podle státu.
Počet článků mi přijde stejnej -
Irbit - Imwa - dealer
Irbit - Linz - dealer
taky nezapomeňte, že stát u nás nedaní jen samotnou motorku, ale i všechno to nabalený kolem - vždyť i Pavel tady má náklady navýšený o daň a tohle všechno tu cenu zvedá. Holt daň za ty sociální státy v evropě
A pokud jde o barvy, když jsem motorku kupoval, tak Pavel říkal, že jsme tu hodně konzervativní zákazníci.
Počet článků mi přijde stejnej -
Irbit - Imwa - dealer
Irbit - Linz - dealer
taky nezapomeňte, že stát u nás nedaní jen samotnou motorku, ale i všechno to nabalený kolem - vždyť i Pavel tady má náklady navýšený o daň a tohle všechno tu cenu zvedá. Holt daň za ty sociální státy v evropě
A pokud jde o barvy, když jsem motorku kupoval, tak Pavel říkal, že jsme tu hodně konzervativní zákazníci.
Co se týče dph v evropské unii, tak pokud dph zaplatí Linz, tak Pavel by ho už platit neměl. Pouze doplácí maximálně rozdíl ve výši dph. Myslím, pokud je v rakousku nižší než u nás.
Myslím, že to funguje nějak takhle. Eu by takhle měla fungovat. Ale ty ceny jsou fakt jiné. Ale kdo ví, kde je zakopaný pes.
Myslím, že to funguje nějak takhle. Eu by takhle měla fungovat. Ale ty ceny jsou fakt jiné. Ale kdo ví, kde je zakopaný pes.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
M-72-je a bude ;)
Cena? Pha....
Ale no tak pánové, myslím že řešit cenu mezi majiteli motocyklů ural je úplně zbytečné. Prostě si přiznejme že na to máme a nehandlujme jestli to stojí 200 nebo 300t.
(Kdo nemá na urala jezdí na rejži)
Nechtěl jsem zvrhnout diskuzi ohledně výšky ceny a dph, ale o tom proč jsou to na první pohled rozdílné stroje se stejným názvem. Jestli se soudruzi nespletli a neposílají nám sem zase nějaké zmetky a do USA kvalitu za valuty

Nechtěl jsem zvrhnout diskuzi ohledně výšky ceny a dph, ale o tom proč jsou to na první pohled rozdílné stroje se stejným názvem. Jestli se soudruzi nespletli a neposílají nám sem zase nějaké zmetky a do USA kvalitu za valuty
No jak tak sleduji,řešit,jestli stojí motorka 200 nebo 300 mi přijde pro většinu lidí v této diskuzi víc než potřebné,pokud to ty řešit nemusíš,máš celkem štěstí a jistě ti to tu všichni přejem,ale to,že kdo nemá na Urala,tak jezdí na rejži,to si myslím,že není zcela až tak pravda,protože znám pár lidí,co by Urala chtěli,ale co si budem povídat,cena 300tis. neodpovídá pořád ještě kvalitě,ty potencionální zájemci by jistě za tu cenu čekali,že na daný stroj nemusí pár let šáhnout a všichni dobře víme,že tomu tak není.Ural je sice jediný motocykl na světě vyráběný s hnanou side a tudíž nenahraditelný a to asi dělá jeho cenu,ale když by někdo chtěl koupit Urala jen proto,aby jezdil mimo silnice,tak víc služeb mu udělá čtyřkolka,jinak pokud jde o solo model nebo model s nehnanou side,jsou levnější varianty a za cenu levnějšího i spolehlivější....no ted jsem asi píchnul do vosího hnízda,ale nedalo mi to,musel jsem to napsat,už jen proto,že mi vadí,jak se Ural vyšplhal s cenou,díky tomu jsem si ho před pár lety nekoupil nového.No a já bych to ještě poupravil,kdo nemá na Urala,jezdí na Dněpru.
-
Dneprstein
Tak ono na ježdění do práce taky nepotřebuješ Porsche a přece jsou lidi co s nim jezdí... 
Jarda píše:No jak tak sleduji,řešit,jestli stojí motorka 200 nebo 300 mi přijde pro většinu lidí v této diskuzi víc než potřebné,pokud to ty řešit nemusíš,máš celkem štěstí a jistě ti to tu všichni přejem,ale to,že kdo nemá na Urala,tak jezdí na rejži,to si myslím,že není zcela až tak pravda,protože znám pár lidí,co by Urala chtěli,ale co si budem povídat,cena 300tis. neodpovídá pořád ještě kvalitě,ty potencionální zájemci by jistě za tu cenu čekali,že na daný stroj nemusí pár let šáhnout a všichni dobře víme,že tomu tak není.Ural je sice jediný motocykl na světě vyráběný s hnanou side a tudíž nenahraditelný a to asi dělá jeho cenu,ale když by někdo chtěl koupit Urala jen proto,aby jezdil mimo silnice,tak víc služeb mu udělá čtyřkolka,jinak pokud jde o solo model nebo model s nehnanou side,jsou levnější varianty a za cenu levnějšího i spolehlivější....no ted jsem asi píchnul do vosího hnízda,ale nedalo mi to,musel jsem to napsat,už jen proto,že mi vadí,jak se Ural vyšplhal s cenou,díky tomu jsem si ho před pár lety nekoupil nového.No a já bych to ještě poupravil,kdo nemá na Urala,jezdí na Dněpru.
Tak nějak se toto tema jmenuje Ural-T tak se věnujme Uralu-T, jestli si chce někdo mervomocí řešit cenu navrhuji mu založit si vlastní vlákno s názvem Ceny v Rusku/EU/USA a tam můžou všichni do nekonečna přepočítávat o kolik nás ti rakušáci dojí..
PS: začínám litovat toho že jsem uveřejnil odkaz, na kterém byla hned uvedena cena...