Reportáž z evropského srazu
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Reportáž z evropského srazu
Pro ty, co nechodí na stranky motorkari.cz, je tam clanek ze srazu
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-r ... 19538.html
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-r ... 19538.html
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Re: Reportáž z evropského srazu
Hezká reportáž, jen nevidím ve výsledkové listině moc Čechů. To bude tím že my skalní jsme byli v Píšťanech
. Ale podle reportáže to mohlo být také zajímavé.
tak už jsem to taky přelouskal.
před těma nováčkama z motorkářů smekám, já byl schopnej vysekat se při prví jízdě na silnici, natož v terénu
před těma nováčkama z motorkářů smekám, já byl schopnej vysekat se při prví jízdě na silnici, natož v terénu
Ural Ranger 2008, 22tis km
No to jo, jsou dobrý.. Hlavně že do toho šli, i do toho terénu. Doteď, když jako řidič sjedu se sajdou mimo zpevněnou cestu, mám pocit, že to je poněkud nestabilní.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
-
Dneprstein
Kdyby mi někdo půjčil motorku s tím, že jí klidně můžu rozlámat, tak jdu taky do čehokoli. Džka nedržka... 
Já bych bral jejich slova o terénu trochu s rezervou. Podle fotek to vypadá na pěkně upravené lesní cesty a polňačky. I to je ale víc než dostatečné pro člověka, co na tom sedí poprvé. Když jsem Urala řídil poprvé já, byl jsem rád, že se držím v pruhu a že jsem zatočil ve všech zatáčkách. To že to nikde neposlali do příkopu nebo do plotu je dobrý výkon.
Já mimochodem dodnes neumím jezdit po dvou.
Já mimochodem dodnes neumím jezdit po dvou.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
tak já s tím teda kupodivu problém neměl,sedl jsem na to a v pohodě,podle mě jde jen o to,aby si člověk zvykl,že má na motorce zatáčet řidítkama,na solu se řidítkama moc nehýbe....já jsem jezdívával na čtyřkolce,to je hodně podobné,no a na dvou kolech taky jezdit neumím,mám diferák a taky se bojím o levý hrnec,to si teda přiznám.
Ono jezdit po dvou je dobrá frajeřina, ale motorce to určitě dobře nedělá. Koukala jsem na to z pohledu diváka a váha toho kolosu motorku i kola docela zkroutí. Využití při normální jízdě si umím představit jen při zdolávání pasti na mamuta, který už se kolem sajdy nedá vyhnout.
A naučit se aspoň nějak řídit sajdu mi kupodivu taky nepřišlo těžký, a i když toho na sajdě moc nenajezdím, nedělá mi přesednutí ze sola velký problémy. Horší je to naopak, už se mi stalo, že jsem na semaforech zapomněla, že sajdu zrovna nemám
Ale obdivuju to odhodlání, s jakým do toho šli, ono je podle mě potřeba trochu vypnout mozek, než se se sovětem pustí člověk do terénu, a když už tam jednou v nějakým stoupáku je, nemůže zaváhat a rozmyslet se.
A naučit se aspoň nějak řídit sajdu mi kupodivu taky nepřišlo těžký, a i když toho na sajdě moc nenajezdím, nedělá mi přesednutí ze sola velký problémy. Horší je to naopak, už se mi stalo, že jsem na semaforech zapomněla, že sajdu zrovna nemám
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
a on někdo,kdo jezdí v terénu na sovětském stroji má mozek zapnut?
doufám,že jsem nikoho neurazil
koukám, že tady zavládla specializace - mně nedělá problém po dvou ujet třeba kilák, ale v terénu jsem jeden z nejhorších řidičů, tam mi to prostě nejde
u mě naštěstí škrtne dřív výfuk než válec,to už bych měl jinak vyděláno 2x
u mě naštěstí škrtne dřív výfuk než válec,to už bych měl jinak vyděláno 2x
Ural Ranger 2008, 22tis km
.. .pěkný report i fotky. . .ten tatík s těma dětma frajer. . ten asi po dvou nejezdí a když, tak spíš po předním a sajdě. . .
taky bych jel a nebál se, fakt, měl jsem tu side z trabanta a náhon na obě kola no a jelo to i přez hromadu klád a ve sněhu, to bylo nejlepší,to člověk nechtěl přestat jezdit . .však jste možná kdosi byli na srazu NRMC blahé paměti a tam byla side jako jedna ze soutěží . .lidi ale na tom zamrzali a pak ty bouračky. . .všichni ptáci ale žijí