Reportáž z evropského srazu

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
veverka

Reportáž z evropského srazu

Nový příspěvek od veverka »

Pro ty, co nechodí na stranky motorkari.cz, je tam clanek ze srazu
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-r ... 19538.html
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Re: Reportáž z evropského srazu

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Hezká reportáž, jen nevidím ve výsledkové listině moc Čechů. To bude tím že my skalní jsme byli v Píšťanech :lol: . Ale podle reportáže to mohlo být také zajímavé.
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

tak už jsem to taky přelouskal.
před těma nováčkama z motorkářů smekám, já byl schopnej vysekat se při prví jízdě na silnici, natož v terénu :D
Ural Ranger 2008, 22tis km
veverka

No to jo, jsou dobrý.. Hlavně že do toho šli, i do toho terénu. Doteď, když jako řidič sjedu se sajdou mimo zpevněnou cestu, mám pocit, že to je poněkud nestabilní.
белка
"hydroveverka"
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Kdyby mi někdo půjčil motorku s tím, že jí klidně můžu rozlámat, tak jdu taky do čehokoli. Džka nedržka... :D
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Já bych bral jejich slova o terénu trochu s rezervou. Podle fotek to vypadá na pěkně upravené lesní cesty a polňačky. I to je ale víc než dostatečné pro člověka, co na tom sedí poprvé. Když jsem Urala řídil poprvé já, byl jsem rád, že se držím v pruhu a že jsem zatočil ve všech zatáčkách. To že to nikde neposlali do příkopu nebo do plotu je dobrý výkon.
Já mimochodem dodnes neumím jezdit po dvou. :-)
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

tak já s tím teda kupodivu problém neměl,sedl jsem na to a v pohodě,podle mě jde jen o to,aby si člověk zvykl,že má na motorce zatáčet řidítkama,na solu se řidítkama moc nehýbe....já jsem jezdívával na čtyřkolce,to je hodně podobné,no a na dvou kolech taky jezdit neumím,mám diferák a taky se bojím o levý hrnec,to si teda přiznám.
veverka

Ono jezdit po dvou je dobrá frajeřina, ale motorce to určitě dobře nedělá. Koukala jsem na to z pohledu diváka a váha toho kolosu motorku i kola docela zkroutí. Využití při normální jízdě si umím představit jen při zdolávání pasti na mamuta, který už se kolem sajdy nedá vyhnout.
A naučit se aspoň nějak řídit sajdu mi kupodivu taky nepřišlo těžký, a i když toho na sajdě moc nenajezdím, nedělá mi přesednutí ze sola velký problémy. Horší je to naopak, už se mi stalo, že jsem na semaforech zapomněla, že sajdu zrovna nemám :roll: :oops: Ale obdivuju to odhodlání, s jakým do toho šli, ono je podle mě potřeba trochu vypnout mozek, než se se sovětem pustí člověk do terénu, a když už tam jednou v nějakým stoupáku je, nemůže zaváhat a rozmyslet se.
белка
"hydroveverka"
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

a on někdo,kdo jezdí v terénu na sovětském stroji má mozek zapnut? :lol: doufám,že jsem nikoho neurazil
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

koukám, že tady zavládla specializace - mně nedělá problém po dvou ujet třeba kilák, ale v terénu jsem jeden z nejhorších řidičů, tam mi to prostě nejde :D
u mě naštěstí škrtne dřív výfuk než válec,to už bych měl jinak vyděláno 2x
Ural Ranger 2008, 22tis km
603

Nový příspěvek od 603 »

.. .pěkný report i fotky. . .ten tatík s těma dětma frajer. . ten asi po dvou nejezdí a když, tak spíš po předním a sajdě. . . :) taky bych jel a nebál se, fakt, měl jsem tu side z trabanta a náhon na obě kola no a jelo to i přez hromadu klád a ve sněhu, to bylo nejlepší,to člověk nechtěl přestat jezdit . .však jste možná kdosi byli na srazu NRMC blahé paměti a tam byla side jako jedna ze soutěží . .lidi ale na tom zamrzali a pak ty bouračky. . .všichni ptáci ale žijí :D
Odpovědět