Zdarec borci,
plánujeme s pár kamarády výlet na Ukrajinu směr Užhorod - Koločava.
Nevíte jestli se dá někde v Užhorodu nebo okolí objevit obchod s díly na Dněpry?
Díky za info
Luba
Moto obchod Užhorod
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Moto obchod Užhorod
Dněpr MT10-36 side r.v.1979
Honda NTV 650
ČZ 175/477 +pav40
JAWA 90 roadster
PIonyr 50/21, 50/23
nejvíc peklo Babetta
Honda NTV 650
ČZ 175/477 +pav40
JAWA 90 roadster
PIonyr 50/21, 50/23
nejvíc peklo Babetta
Re: Moto obchod Užhorod
Zdravim, čitam tvoju prosbu, neviem či si tam už bol.... Bývam cca 70 km od hraníc, nakupoval som priamo v Uzhorode na trhovisku kde ma chlapik predajnu a zozenies tam všetko čo je potrebne, aj ma na skade. Bral som naprikôad hned bezkontakt zapalovanie, spojku, sady tesnenia do karburatora, motora ... základne veci má v dobrej cene.
Dovoz k obchodu som riesil cez taxik, ochotná vodiči a za dobru cenu. Pred Uzhorodom byvaju na sportovom arely velke burzy kde sa da tiež zohnať všetko - naozaj vsetko
Mam tiež v ponuke aj ja osobne na predaj rám motocykla, kompletny motor zadny diferencial, zadna vidlica, tlmice, predna nova vidlica, zadne 18" koleso, reuma plechy.... V prípade zaujmu ozvi sa telefonicky, alebo emailom. Tel. 0908461625.. S pozdravom Palo
Dovoz k obchodu som riesil cez taxik, ochotná vodiči a za dobru cenu. Pred Uzhorodom byvaju na sportovom arely velke burzy kde sa da tiež zohnať všetko - naozaj vsetko
Mam tiež v ponuke aj ja osobne na predaj rám motocykla, kompletny motor zadny diferencial, zadna vidlica, tlmice, predna nova vidlica, zadne 18" koleso, reuma plechy.... V prípade zaujmu ozvi sa telefonicky, alebo emailom. Tel. 0908461625.. S pozdravom Palo