sbírka na Tonckův Dněpr

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Jirka-MT9

Re: sbírka na Tonckův Dněpr

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Ahoj kamarádi, za minulý týden se povedlo konto Toncek dostat na částku 32 700,- . Je to super, moc všem přispěvatelům děkuji a věřím že se dobrá věc podaří. Je krásné vidět tu solidaritu, která nás odlišuje od majitelů většiny značkových strojů. Jsem hrdý na to že jsem majitelem Dněpra a mohu být členem takové bezva party lidí, kteří si dokáží navzájem pomoci nejen slovem, ale i skutkem.
Fort

Nový příspěvek od Fort »

no jo Jirko, tak když už musíme být šikovní, zruční, odvážní, chytří, vzdělaní, umět koordinovat výroby několika komponentů na různých místech, aby o sobě dodavatelé nevěděli, vyjednávat s dodavateli nestandartních úprav a doplňků, nést právní rizika, ovlivnit děvčata na odboru dopravy, na STK, dokázat vyvést potřebné částky z rodinných rozpočtů i kalkulovat s rizikem při vyjížďkách – tak tohle je v tom denním shonu standartní akce...
Boldrik-1945

Nový příspěvek od Boldrik-1945 »

to si napsal moc hezky 8-)
Yamaha virago xv 750
Čz 175-standart 25B r.v.1938
K-750 r.v.1960
Jirka-MT9

Tak kamarádi je tu pátek a mám dobrou zprávu. Konto povyskočilo na částku 41 200,- , takže už jsme za polovinou. Věřím, že se ještě najdou další srdcaři kteří podpoří dobrou věc a cílové částce se ještě více přiblížíme. Děkuji moc.
Peterka
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Peterka »

8-) Odesláno .
Dněpr 12 - r.v. 1983
Jawa 175 Special - r.v. 1938
Yamaha WR 450 F- r.v. 2008
Suzuki Intruder M1800 R2 - r.v. 2009
Aprilia Dorsoduro 1200 - r.v. 2011
Jirka-MT9

Děkuji :D
Viki
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Viki »

No je nás tu registrovaných 553, tož kdyby (nesnáším to slovo), nás polovina poslala po pětistovce tak se mu sejde cca 125 000,- No a to pětikilo nikoho nezabije to je jedna nádrž benzínu :)
Akorát tam dej ještě nějaký datum do kdy je možno posílat.
Ural 750 "Ranger"
Jawa 353 + PAV
ČZ 487 - armádní verze
Jawa 555 vrakůvka :)
Jirka-MT9

Sbírka je dobrovolná a částka také. Pro někoho je pětikilo velké jmění, pro druhého jsou dva litry drobné. Každý dle svého uvážení a možností. Jakákoli částka je výrazem solidarity a soudržnosti. Věřím, že každý kdo měl tu čest se s Tonckem někdy setkat a vyslechnout si jeho songy se rád přidá. Toncek se nám snaží rozdávat radost a dobrou náladu již řadu let, tak mu to takto můžeme alespoň částečně vrátit a pro změnu udělat radost jemu. Jsem dojat, když se přidávají ke sbírce lidé o kterých vím, že by sami pomoc potřebovali. Ukazuje to na jejich ryzí charakter a nesmírně si vážím každého přispěvatele bez ohledu na částku. Sbírku ukončíme jakmile se povede dát požadovanou částku dohromady, tudíž datum zatím neznám. Jsem optimista a doufám že to díky Vám všem bude brzy. Sám bez Vaší účasti bych takovou sumu nedal dohromady a navíc by dar od jednoho člověka neměl takovou váhu jako široká podpora této komunity. Tímto se Dněpr stane symbolem soudržnosti a bude mu psychickou oporou v dalším životě. Díky za pochopení a podporu. Osobně si odpustím tento víkend MS sajdkár v Kramolíně a ty peníze co bych dal za vstupenku pošlu na sbírku jako druhý příspěvek, ať se pomyslný slon nasytí co nejdříve.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Aby tu motorku driv sam neprodal. Mas to nejak posichrovany?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jirka-MT9

Samozřejmě, jinak by to celé ztratilo kouzlo. Zabezpečuje to Franta Buřvald :D tak to musí klapnout, na Frantu je spolehnutí.
Jirka-MT9

Musím se s Vámi podělit o pozitivní zprávu. Dnes bylo na účtu Toncek 48 000,- Kč a Toncek nemá o ničem ani tušení, takže zatím se nám to daří na jedničku. :D Děkuji Vám.
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Jirko , na ten Kramolín jeď.
Tyhle akce už si v našem věku musíme hýčkat. Nevíš kolik jich bude.
V sobotu mne kopl kůň do hlavy a zase jsem si to uvědomil.
Za týden všem přijde na konto výplata a čekej další vlnu.
Ten týden to ještě vydrží.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Nedavno mi rek jeden ucitel: Kdyz mas hodne energie, cejtis se dobre, jsi "nabitej", tak se o tu energii s nekym podel. Dej ji nekomu kdo ji potrebuje. Protoze lidi jsou ta nejlepsi banka. To co si takhle ulozis se ti mnohonasobne vrati. A pak pri jiny prilezitosti: Penize jsou jen forma energie. Muzes je pouzit k realizaci nejakyho zameru, nebo je muzes pouzit k tomu abys nekomu pomohl. Samy o sobe nemaj vyznam.
Takovy motivacni zamysleni :)
Jinak, ja jsem tak trochu pesimista. Aktivnich uzivatelu je odhaduju tak 40. Nicmene vyhodou pesimistickeho pristupu je ze clovek muze byt jen prijemne prekvapen :)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jarda doktor

Nový příspěvek od Jarda doktor »

Ahoj všem.Samozřejmě se přidávám ke sbírce i se svým sousedem (bulharem) :-)
Hanba by nás musela fackovat,kdyby jsme nepomohli kamarádovi.
Ale mám problém se zadáním variabilního symbolu.Píše mi to,že to musí být celé číslo. je ten v.s. důležitý?
díky Jarda.
Jirka-MT9

Ahoj, díky za podporu. Je fajn, že jsme skvělá parta a moc si toho vážím. Na tomhle příkladu je vidět, jaká je síla kolektivu. A kolektiv příznivců ruských strojů je hlavní důvod, proč ruské železo také vlastním a mám z něj radost. Je to prostě srdcová záležitost. Osobně jsem optimista, jinak bych se o tu sbírku ani nepokusil. No a protože už jsme za polovinou, tak přemýšlím jak zorganizovat finále (předání Tonckovi).
Jardo nevím proč by ti to odmítalo variabilní číslo jako necelé. Je to 20081971 což celé číslo je, tak nevidím v čem by mohl být problém. Je to pro správnou identifikaci platby. Do zprávy pro příjemce napiš nějakou svoji přezdívku nebo ideálně jméno, chtěl bych všem nějak (zatím nevím jak) poděkovat.
Odpovědět