Zdarec,
máte někdo v plánu koupit tyhle návleky? jestli jo, tak poreferujte, až budete mít, ať mám nějakej tip pro ježíška - dvě tři sezony jsem používal Oxford, ale vyloženě odvařenej jsem z nich nebyl, i když svůj účel splnily.
My jsme si na motorky podobné návleky vždy ušili. Z běžně koupitelných materiálů za méně než desetinu ceny profesionálního výrobku. Vzhled samozřejmě není ani zdaleka tak dokonalý, funkce je ale obdobná.
Doporučuji udělat si mechanické kryty. přes páčky. Jinak ve velkých rychlostech proud vzduchu tlačí na návlek a ten na páčku spojky a brzdy. Sice ne tak silně, aby ovlivnil funkci, ale dlouhodobě namáhá axiální ložisko spojky. My takhle za sezónu jedno ložisko zničili.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
tak tam jsem problém snad ani nepozoroval, aspoň jsem si toho nikdy nevšimnul - ty oxfordy jsou dost tuhý - a to s návlekama ten 1-2tis za sezonu dám - v podstatě na podzim nahodím a na jaře sundávám. jen se mi nikdy nepodařilo to úplně utěsnit, takže kolem ovladačů táhlo.
ty co prodává Pavel, na ty už jsem koukal kdysi - bylo to vyvedený jako medvědí tlapy apod, líbilo se mi na nich, že to nejsou žádný velký plácačky
šití jsem nikdy neřešil, ty hotový jsou celkem "levný" - jediný, co jsme si nechali ušít, tak nárukávník do sajdy z berana, ten jsem nesehnal nikde a na delší cesty je to pro ženskou dobrá věc na ruce spolu s další kůží na sedačce.
Pokud ti cena vyhovuje, nezbývá, než je vyzkoušet. Pokud je to novinka, pak je v mrazu asi ještě nikdo nezkoušel.
Z mojí zkušenosti - pokud je někde díra, pak tama dovnitř foukat bude. A zadělat neprodyšně návlek okolo vývodu bovdenů a kabelů je téměř nemožné. Mě tama loni foukalo taky. Jelikož ani na fotkách zmíněného výrobku nevidím žádné geniální řešení tohoto problému, zbývá individuálně improvizovat. Strečová fólie, lepící páska, zastříkat montážní pěnou ,.....
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Byl by nekdo, kdo nejaky vyzkouseny navleky ma, ochotnej je aspon zhruba omerit a namalovat? Nebo okotovat fotku atp.. Ja vzdycky kdyz neco takovyho siju tak mi to vyjde budto moc velky, nebo naopak moc maly.