burza v chotusicich?
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
burza v chotusicich?
Zdravicko.Chystate se zitra nekdo na burzu?Sem zvedavej cim nas prekvapi poradatele a s kym od tud se potkam.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Re: burza v chotusicich?
V Chotusicich jsem jeste nebyla. Bejva tam i jina "vetes", krome motorek a aut?
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Ja bych napsal spis sama vetes a sem tam neco na auta a motorky.Uz dvakrat sem rikal,ze uz tam nepojedu,ale vzdycky se neco drobneho najde.Jinak vazne zajimave.Jednou s sebou vzal mamku,nestacila zirat.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu, vždycky jsem něco přivezl 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Ahoj,
já jedu taky. Byl jsem tam na podzim a pár věcí na Dněpra jsem přivezl. Už mám seznam co všechno potřebuju
)
P.
já jedu taky. Byl jsem tam na podzim a pár věcí na Dněpra jsem přivezl. Už mám seznam co všechno potřebuju
P.
http://stepky.rajce.idnes.cz/dnepr
Ja jezdim na Kladno prave kvuli ty vetesarne, vzdycky tam nejakej poklad vyhrabu
Akorat zitra Chotusice nezvladnu, snad priste.
Akorat zitra Chotusice nezvladnu, snad priste.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
v drtivý většině se jedná o věci, který vlastně nechce vůbec nikdo
ale jo, tu a tam se tam něco co člověk "shání" koupit dá - posledně jsme si tam nakoupili do zásoby český a ruský vlaječky ještě z pořádnýho materiálu
já bych bral nějaký lokální vesnický burzy, kdy by lidi svezli na hromady z dílen, co nepotřebujou a soudružsky by se to odklonilo těm, který pro danou věc využití mít budou
ale jo, tu a tam se tam něco co člověk "shání" koupit dá - posledně jsme si tam nakoupili do zásoby český a ruský vlaječky ještě z pořádnýho materiálu
já bych bral nějaký lokální vesnický burzy, kdy by lidi svezli na hromady z dílen, co nepotřebujou a soudružsky by se to odklonilo těm, který pro danou věc využití mít budou
Ural Ranger 2008, 22tis km
No Němec! Krásně jsi to napsal!Němec píše: já bych bral nějaký lokální vesnický burzy, kdy by lidi svezli na hromady z dílen, co nepotřebujou a soudružsky by se to odklonilo těm, který pro danou věc využití mít budou
tak se tam treba potkáme,bud u litevcu nebo polaku:-)) kdyby jste nekdo zahledl plexi na side tak ho beru.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
........a je nakoupeno. Počasí paráda, cesta bez problémů a na silnici spousta netrpělivých motorkářů 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968