1. narozeniny fora

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Naposled

Re: 1. narozeniny fora

Nový příspěvek od Naposled »

Neroumím slovu cenzůra a proto: Ave všem nám bláznům
MT 12-S
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Ahoj.
Pokud bylo fórum na Pavlových stránkách, tak jsem tam chodil, protože to byl jeden z mála zdrojů informací o všem co se týká Dněprů, Uralů. Nejen o těchto strojích, ale i akcích a lidech, kteří se okolo těchto motocyklů motali. Až tak do hloubky jsem nestudoval v jakém rozsahu byla na těchto stránkách cenzůra. Je potřeba se ale podívat na tuto věc z hlediska člověka, který je závislý na tom, co si kdo u něj koupí a na člověka, který chce koupit co nejlevněji i když na úkor kvality. A pokud to budu posuzovat podle toho prvního hlediska, tak ani já bych nebyl spokojený a nadšený tím, že na mojích stránkách autoškoly by byly nabídky na další autoškoly, jak a kde získat řidičák, kde je to levnější. Většinou už se tam ale nedozví nic o kvalitě v jaké je služba prováděna. A vzhledem k současné fianční situaci, kdy každý obrací korunu a přemýšlí kam ji dá, rozhoduje často i poměrně malá částka. Zatím pořád převládá u většiny lidí myšlení a teď mluvím o autoškole, v tom smyslu : to nevadí, že toho v autoškole moc nenajezdím, hlavně ať je to co nejlevnější, já se to potom doučím. A bude to asi stejné i v oblasti náhradních dílů.
Takže plně Pavla v tomto směru chápu. Na druhou stranu je toto fórum myslím si aktivnější, pružnější, obsáhlejší prostě lepší.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Ahoj Ivane, tak já jsem asi nějaký vadný. Bývalá manželka když udělala řidičák, tak jsem ji pak musel doučovat řízení - což je tragedie a hazard. NIKDY bych jí s jejím umem řidičák nevydal! Dodnes řídí, ale já bych se s ní dobrovolně nesvezl. Mimochodem není sama taková polořidička - takových potkáváme na silnicích více. Synátor i dcera absolvovali autoškolu dle mého výběru (vlastní jí bývalý voják) a výsledek je úplně jiný. O :) ba řídí a nebojím se jim dát do ruky své auto. Cenový rozdíl neznám, protože první autoškolu bych už nepoužil i kdyby to dávali za polovičku. Blbé je že řidičák si dělám většinou jednou za život a tím pádem je těžké srovnávat a poznávat kvalitu, protože i absolventi té první autoškoly vesele jezdí a jsou přesvědčeni, že to je tak správně. Chybí jim možnost srovnávat. Škoda že se nevede nějaká statistika dopravních nehod a najetých km dle absolvované autoškoly - to by bylo možná zajímavé. :)
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Ono to není jen v náhradních dílech na cokoliv nebo autoškolách. Připadá mi, že u nás obecně lidi dávaj přednost nižší ceně bez ohledu na kvalitu. Vždycky to tak bylo a teď je to ještě horší. Na řemeslnných trzích je hodně těžké lidi přesvědčit, že ty výrobky má cenu koupit, protože vydrží roky, narozdíl od levných věcí na jedno použití. A tak to bude asi všude.

Jinak autoškol jsem prošla několik, díky odstupňovaným řidičákům na motorku :-) A rozdíly jsou obrovské. Mě to naštěstí nepoznamenalo, ale pro někoho, kdo se potřebuje naučit řídit a nejde si jen pro papíry, by většina z autoškol, kde jsem se vyskytla, byla katastrofa :-(
белка
"hydroveverka"
Míra

Nový příspěvek od Míra »

S náhradníma dílama mi ani nemluvte, zední díl vejfuku na feldu stojí 660kč čína, 710kč českej originál tyll. málo koho překecám na tylla, montujou se samý šmejdy z číny, ale lidem nedochází to, že když vemu tyla, tak ho tam dám, pasuje, práce na 15min, a tože v hodinovce zaplatí o 150,- víc jek kvůli tomu, že u číňana musim zabrušovat otřepy, ohybat držáky a pod, a montáž mi trvá třičtvrtě hodiny, a ještě to schnije jednou tak rychle, to se prostě nedá lidem vysvětlit :-) autoškolu sem prošel rychlovkou, asi za tejden... ale řídit sem jako kluk z vesnice dávno uměl, takže si neztěžuju, alepoň mě nikdo nezdržoval :-D
Dněpr 11 solo/side
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

No vidíš. A já dával na Partnera Eberspachera...
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Dněprák píše:Až tak do hloubky jsem nestudoval v jakém rozsahu byla na těchto stránkách cenzůra.
Pochopil bych, že mazal příspěvky na odkazy na díly do jiných Eshopů. Bohužel mazal i to co sehnat neuměl. Konkrétní příklad, když jsem dával do diskuze odkaz na držák kulometu, myslím tu horní vodorovnou příčku. To mi smazali (byť nic takového v eshopu nemá a neměl). Tak jsem napsal jiný příspěvek, že odkaz umístit nesmím, že je to proti pravidlům a že ho případně pošlu mailem. To mi taky smazali. Nakonec se dotaz na držák ztratil úplně a bylo.Tak jsem tam přestal chodit. Psal jsem tam jen z důvodu, abych pomohl, poradil a něco se dozvěděl. O tomhle fóru jsem se odzvěděl až mnohem později, až mě po dlouhé době chytla nálada na hledání informací o Emkách a tohle mi vypadlo z vyhledávače. :)

Jinak, držte se prosím tématu, o autoškolách to není.
Don't give in without the fight!
Odpovědět