Zelenáč kupuje Dnepra
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Re: Zelenáč kupuje Dnepra
Ono úplně stejně se chová i Uralí motor.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
M-72-je a bude ;)
práve kvôli tým odlišnostiam v hodnotách som si nie zrovna dvakrát istý... Inak zámok nádrže ste niekto niekedy riešili ?
Ne, já ho nepoužil za celých 7 let, co Urala mám. Samozřejme lze koupit nové víčko i s klíčem
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
M-72-je a bude ;)
A ako je to prosím vás s VIN štítkom ? Kde je respektíve mal by byť ? akosi ho nenachádzam.. číslo rámu je ok. Bojím sa že pri KO budú problémy a stým.
VIN je číslo rámu,to by mělo sedět se štítkem umístěným na krku řízení.Já na Dněpru ho mám vlevo vzadu tam,kde je nahoře uchycen zadní tlumič.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak na okraj: U Dnepra VIN neni cislo ramu. Dnepr proste VIN nema. VIN ma predepsanej format, cislo ramu tomu neodpovida. Urednici pisou cislo ramu do kolonky VIN, protoze to tak maj narizeno a s tim jsou pak spojeny problemy pri pripadny vymene ramu. Je dobry pri pripadnejch problemech trvat na tom ze cislo ramu je pouze a jenom vyrobni cislo ramu, ne VIN. Dokonce se nemusi shodovat se stitkem. Ale to uz by chtelo vyssi level asertivity na STK. 
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
To je pravda, vin tam teda není, uvedl jsem to spatne, nicméně se to číslo bere jako vin a ja mám na štítku výrobní číslo a kdyby se neshodovalo s rámem,tak mám na stk problém.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys na STK narazil na nekoho rozumnyho, tak ne. Ten stitek neni identifikator vozidla, ale typu obecne. Ja mam na Octavii postupne vymeneny uplne vsechno, ram, motor i kastli, takze se vubec nic neshoduje se stitkem. Na STK prochazi. Je ale lepsi neprovokovat.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Vyražené žádoucí číslo rámu a motoru funguje již přes dvacet let.
Nesmí se razit do zbytečné blízkosti eventuálního jiného čísla (aktuálně nežádoucího) a třešničkou je orámovat žádoucí červeně. Tak to vojenská vozidla měla a hlavně, úředník chce vidět, co vidět má. S minimální osobní invencí. Rámeček mu to usnadní. Důležitá je i třeba naprosto rozdílná velikost číslic, protože dvě podobně veliká čísla vzbuzují úředníkovu pozornost a nejistotu. Prostě v Rusku to tak bylo.
I brutální (provedením, estetikou) zásah lidového komisariátu je OK – podezřelé je naopak odbroušené a lesklé místo. Štítek je třeba od r. 2002 (uvedení do provozu v ČR)
Nesmí se razit do zbytečné blízkosti eventuálního jiného čísla (aktuálně nežádoucího) a třešničkou je orámovat žádoucí červeně. Tak to vojenská vozidla měla a hlavně, úředník chce vidět, co vidět má. S minimální osobní invencí. Rámeček mu to usnadní. Důležitá je i třeba naprosto rozdílná velikost číslic, protože dvě podobně veliká čísla vzbuzují úředníkovu pozornost a nejistotu. Prostě v Rusku to tak bylo.
I brutální (provedením, estetikou) zásah lidového komisariátu je OK – podezřelé je naopak odbroušené a lesklé místo. Štítek je třeba od r. 2002 (uvedení do provozu v ČR)
Mohli by ste mi niekto poslať fotku toho štítku na URAL 650 M67 ? nemôžem to nikde nájsť a obávam sa že ho nemám.. Na krku niesu ani stopy po nitoch alebo niečom podobnom...
http://allegro.pl/tabliczka-znamionowa- ... 35685.html
Takhle by měl vypadat,nemáš na krku dvě dírky po nýtech?
Takhle by měl vypadat,nemáš na krku dvě dírky po nýtech?
Práveže nikde nič, ani stopy... ani dierky Vedeli by ste mi niekto zaslať jej rozmery aspon orientačne ? Dám si ju vyrobiť...
Podle mě by bylo jednodušší koupit již hotové,zřeba z toho odkazu,nebo je taky prodává pán z Bruntálu na Bazoši,sice za víc peněz,ale má je.
Tak štítok úspešne za nami, ale akosi podľa PL TP neviem čo naň napísať... Nezmestia sa my tam všetky číslice a písmená. Ako má vyzerať kód na URALA M67-36 ? Niekde som čítal že to nieje vin ale iba nejaké číslo sériové alebo rámu alebočo...