sbírka na Tonckův Dněpr

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Re: sbírka na Tonckův Dněpr

Nový příspěvek od Davy »

jak dopadlo predani?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:lol: Dobrá věc se podařila! Včera jsme díky Vám vykoupili Tonckův Dněpr a společně jsme mu ho dali do doživotního užívání. Bylo to krásné až dojemné. Toncek se z té akce asi hodinu vzpamatovával a nemohl tomu uvěřit :lol: .
Během víkendu se mi ještě ozvali dva lidé kteří chtějí přispět, ale z nějakého důvodu to nestihli do předání. Pro případné "opozdilce" platí toto:
Veškeré peníze, které dorazí na účet s daným variabilním symbolem budou automaticky předány Tonckovi a navýší kupní cenu jeho motocyklu. Takže, pokud někdo zaváhal a chce se ještě přidat dodatečně, tak je to možné. Žádný příspěvek se neztratí.
Děkuji Vám všem za opravdu širokou podporu, Frantovi Buřvalovi a rodičům Tondy za spolupráci.
Jsem ještě plný dojmů z předání, sešlo se nás tam cca 25-30 lidí. Chtěl jsem původně předání popsat pro ty, kteří se toho nemohli zúčastnit, ale nejde to. Jednoduše celé předání nedokáži dost dobře popsat. Ta atmosféra byla tak jedinečná, že bych jí svým popisem nevystihl. Celá taškařice byla nahrána na video, které bude do Šumavského srazu zpracováno a přispěvatelům poskytnuto.
Některé samolepky jsem již rozdal, ostatní je mají připravené na vyzvednutí na šumavském srazu případně je mohu zaslat poštou.
Mějte se moc fajn a těším se na setkání s Vámi na nějakém ze srazů.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Ja bohuzel na Sumavskej sraz nejspis nedorazim, pac budu na svatebni ceste, zdravotni stav nevesty asi nedovoli cestovani v sajde a jet tam autem mi prijde blby. Das to video nekam na web?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Davy auto neřeš, taky jezdím na motosrazy autem :-) Ale kdyžtak ti samolepku můžem vzít, my se chystáme a kdyby mě to nevyšlo, tak Michal na Šumavu pojede určitě.
белка
"hydroveverka"
Radek

Nový příspěvek od Radek »

Zdravim všechny přiznivce ruského železa našel jsem na rajčeti par fotek. http://petr-dnepr.rajce.idnes.cz/Predan ... _u_Toncka/
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Musím smeknout a poděkovat Jirkovi, že to vymyslel a zorganizoval. Pustil se do toho srdcem přestože teoreticky byl úspěch akce nepravděpodobný.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Michal píše:Musím smeknout a poděkovat Jirkovi, že to vymyslel a zorganizoval. Pustil se do toho srdcem přestože teoreticky byl úspěch akce nepravděpodobný.
To máš Michale pravdu, Jirka se do toho zakousl a dotáhl to až do vítězného konce. Mě spíš překvapilo poměrně málo lidí, kteří se do toho zapojili. Počítal jsem, že nás bude víc.
Ale hlavně, že se to podařilo.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Poděkování dámy a pánové patří především Vám všem, kteří jste přispěli. Bez Vaší ochoty a solidarity bych Tonckovi pomoci nedokázal. Věřil jsem v sílu kolektivu a jsem šťastný, že se to povedlo. Toník byl tak šokovaný, že jsem měl chvílemi obavy o jeho zdravotní stav. Už ale pokud vím tak prvotní šok vstřebal. Bylo to od nás všech takové hezké poděkování Tondovi za dosavadní hraní a zpěv. Už se těším na nějaký ten sraz, kde se sejdeme. A Tondovi přeji ať mu to jezdí a hraje jako dosud. :mrgreen:
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

On Jirka porad jeste organizuje. Kdyz mi cetli do telefonu ten seznam jmen kterejm potrebujou predat samolepku a ptali se jestli je neznam, no, potes koste. Maj chlapci co delat :)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Odpovědět