sbírka na Tonckův Dněpr

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Fort

Re: sbírka na Tonckův Dněpr

Nový příspěvek od Fort »

Kurnik tak počkej na ten úterek.

Patnáctýho je v neděli a třeba u nás, teprve před chvílí mi říďa dával výplatnici.
Po tom patnáctym máme ten tejden další šanci – pak teprve ta akce začne usychat.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

mas nejakej plan B pro pripad ze se ta castka v rozumny dobe nevybere?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
veverka

Nový příspěvek od veverka »

V porovnání s celkovou částkou se vybralo dost, víc než jsem čekala, ale chybí pořád hodně...
A to by Jirka asi dokázal vymámit z jalový krávy tele :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Plán B budu muset vymyslet a realizovat s partou šumaváků, pokud se během příštího týdne nedokážeme dostat na tu cílovou částku. Ale já stále doufám, že se to podaří.
Napadá mne plán B - oběhnu jalové krávy v okolí a zkusím z nich vymámit tele, které následně prodám :mrgreen: . Díky Veverko za inspiraci :lol: .
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

Posláno tedy ještě jednou to stejné ;)
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Tak jsem zvědav zejtra ráno....
VOLODJA

Nový příspěvek od VOLODJA »

Tak jsem se konečně k tomu dostal, abych poslal pár rublů. Děkuji Imrovi, že do mě kopnul...
L.K.
Jirka-MT9

Děkuji Vám kamarádi. Cítím že se blížíme do finále (ať s plánem B nebo bez něj), tak jsem dnes zadal do výroby speciální edici samolepek pro přispěvatele. Bude to takové malé poděkování za příspěvek a znak fanklubu Toncka, který se bude na Vašich strojích vyjímat.
Termín konečného předání Tonckovi je stanoven na 29.5.2016 v Poličce. Podrobnosti ještě případným zájemcům sdělím příští týden.
Jirka-MT9

:D Tak vše vypadá dobře kamarádi, na účtu je nyní 69 800,- Kč. Chybějících 10 200,- se v nejhorším případě pokryje z plánu B.
Tímto stanovuji termín koupení a předání na neděli 29.5.2016 v Poličce. Kdo z přispěvatelů má zájem se zúčastnit této malé taškařice, nechť se dostaví 29.5. mezi 12 a 13 hodinou do restaurace Na chalupě, Hegerova 100, Polička (je to na výpadovce na Svitavy hned vedle Tesca). Zde budou všichni účastníci seznámeni s průběhem předání a pak se hromadně přesuneme na finále této akce. Po předání chvilku poklábosíme a pak se rozjedeme k domovům. Pokud má někdo nějaký dotaz, nechť mi napíše na kopacek@jaj.cz nebo zavolá na tel. 606 149 148
Díky solidaritě přispěvatelů se dobrá věc podařila.
Děkuji všem a těším se na neděli.
Jirka
Jirka-MT9

:D Tak dnes jsem byl vyzvednout speciální edici samolepek pro přispěvatele. Vezmu je s sebou do Poličky, kde je účastníkům rozdám. Jelikož tam určitě nedorazí všichni, tak ostatním ji mohu dát na Šumavském srazu, případně na Homolce nebo v Litoměřicích. Ti kteří se nechystají na žádnou z těchto akcí, nechť mi napíšou do SZ adresu a já se snad dokopu na poštu abych je poslal v obálce. Poslední varianta je, že ji mohu po některém z účastníků akcí poslat. Zítra budu mít kompletní seznam dárců, ale bohužel neznám všechny osobně a nemám adresy. Doufám, že to dáme společně dohromady, aby všichni dárci mohli mít na svých strojích tuto jedinečnou samolepku. Ještě jednou moc děkuji všem za projevenou solidaritu - bez Vaší široké podpory by se to nikdy nepovedlo. Uf a je to.
Jirka a Sidecar Šumava
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Já jsem si stále myslel, že jsem příliš paranoidní, ale ona Ti banka opravdu vyhodí jména majitelů účtů, odkud přišly příspěvky?
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Jmena tech na koho jsou psany ucty. U fyzickejch osob jmeno cloveka, u pravnickejch jmeno firmy. Pokud chces posilat penize anonymne, tak je musis slozit na prepazce.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jirka-MT9

Tak kamarádi, dnešním dnem oficiálně končí sbírka. Na kontě se nám sešlo 78.000,- Kč od 57 dárců. Zbylé 2.000,- pokryl plán "B2" (doplnili to Tonckovo rodiče z důchodu). Nejvyšší příspěvek byl 6.000,-Kč, nejnižší 100,-Kč, průměrný je krásných 1.368,-Kč.
Všech 57 dárců má u mne připravenou samolepku, doufám že se mi je podaří všechny předat. Těším se na setkání s Vámi v neděli při předání. Mám radost, že moje víra v majitele ruských strojů se potvrdila. Je super, být součástí takové skvělé party lidí jako jste VY.
Myslím, že tato akce nás jako kolektiv utužila a mne utvrdila v přesvědčení, že je třeba nadále organizovat přes všechny obtíže a starosti další srazy, abychom se mohli setkávat. Taková super komunita lidí si to určitě zaslouží a my to pro Vás rádi uděláme. Tím nemám na mysli jen šumavský sraz, ale všechny. Ať je to Poříčí, Litoměřice nebo u Pavla Kučery. Všichni se snaží Vám připravit hezké srazy, ale až Vaše účast dodá srazům to pravé koření. Je to hlavně o setkání lidí. Proto doufám, že se budeme setkávat na srazech v hojném počtu a bude super zábava :mrgreen: .
ceskobulharska

Nový příspěvek od ceskobulharska »

Posláno .-)
Odpovědět