sbírka na Tonckův Dněpr
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
sbírka na Tonckův Dněpr
Vážení kamarádi a příznivci ruských strojů. Nedávno jsem zde zaregistroval, že jeden z nás má velké životní problémy. Tyto problémy si nezpůsobil svojí nezodpovědností, ale je za tím kombinace zdravotních problémů a nepřízně osudu. Je hrdý chlap a snaží se vše vyřešit sám, nicméně fakt že nabídl k prodeji svého Dněpra jakožto srdcovou záležitost ukazuje na to, že by nějakou pomoc potřeboval. Pojal jsem šílený nápad uspořádat dobrovolnou sbírku napříč touto komunitou na záchranu tohoto Dněpra pro jeho majitele. Dněpra za vybrané peníze odkoupí jeho otec. Takže mu zůstane doma a jelikož nebude jeho papírový majitel, bude takto ochráněn před jeho ztrátou z důvodu nahromaděných problémů. Věřím, že mu to bude i dostatečnou psychickou oporou, která mu dodá síly na finální dořešení jeho nezáviděníhodné životní situace. Jen Vás všechny prosím: "Nic mu zatím neříkejte, dozví se to až později - ideálně až bude sbírka kompletní." Kdo chce, nechť pošle libovolnou částku dle svého uvážení a možností na účet jeho tatínka.
Číslo účtu je: 000000-0157054023/0800 variabilní symbol 20081971
Zdůrazňuji že se jedná o dobrovolnou sbírku a tudíž sem prosím nepište důvody proč nepřispívat. Jednoduše se buď připojte, nebo tuto sbírku ignorujte - je to jen na Vás. Jedinou odměnou pro přispívající bude dobrý pocit a víra v to, že nás i nadále bude Toncek bavit svými hity o ruském železe. Osobně věřím, že se dobrá věc povede a posílám svůj skromný příspěvek jako první kapku do společného bazénu. Děkuji všem, kdo se rozhodne přidat.
Jirka a team Sidecar Šumava
Číslo účtu je: 000000-0157054023/0800 variabilní symbol 20081971
Zdůrazňuji že se jedná o dobrovolnou sbírku a tudíž sem prosím nepište důvody proč nepřispívat. Jednoduše se buď připojte, nebo tuto sbírku ignorujte - je to jen na Vás. Jedinou odměnou pro přispívající bude dobrý pocit a víra v to, že nás i nadále bude Toncek bavit svými hity o ruském železe. Osobně věřím, že se dobrá věc povede a posílám svůj skromný příspěvek jako první kapku do společného bazénu. Děkuji všem, kdo se rozhodne přidat.
Jirka a team Sidecar Šumava
Re: sbírka na Tonckův Dněpr
Ideálně to zač ho inzeruje, což je 80 000. Uvidíme kolik se povede.
Tohle je dobrá akce, do toho jdu.
....to pro mne stojí na úplně opačné straně stupnice než ta ostuda " startovač spuštěn"
....to pro mne stojí na úplně opačné straně stupnice než ta ostuda " startovač spuštěn"
Souhlasím, dobrá akce.
Děkuji prvním přispěvatelům. Budu se snažit Vás průběžně informovat o výsledku, podle toho jak budu dostávat informace z Poličky od rodičů Toníka. Mám radost že se dobrá věc slibně rozjíždí. Lidé jste zlatí.
Budu potrebovat iban a bic kod jelikoz nemam ceskej ucet
Samozdřejmě pošlu neni co řešit.
Ahoj, iban a bic kod bohužel neznám. Pokud jsi rozhodnutý přispět tak to prosím slož někde přímo v bance. Účet je vedený u České spořitelny, tak ideálně na jakékoli jejich pobočce.
Děkuji Jirka
Děkuji Jirka
Ahoj, IBAN je CZ36 0800 0000 0001 5705 4023 a BIC GIBACZPX.
Taky podpořím dobrou věc
Nezapomente ,že Česká spořitelna si bere 100kč poplatek za převod peněz ze zahraničního účtu ,tak by bylo vhodné navýšit výslednou částku o tenhle vyděračský poplatek
Nezapomente ,že Česká spořitelna si bere 100kč poplatek za převod peněz ze zahraničního účtu ,tak by bylo vhodné navýšit výslednou částku o tenhle vyděračský poplatek
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Diky. Je to mezinarodni transakce tak to asi potrva...
tak jsi me jirko predbehl,luxusni napad.
Je jedno, kdo s tím přišel první. Na téhle akci je překrásné, že se ukazuje super solidarita napříč komunitou vlastníků ruských strojů. Nechci to zakřiknout, ale podle prvotních informací to snad dopadne dobře - já tomu věřím čím dál více. Ještě jednou děkuji všem co se přidali.