A mám dotaz Ural 750 řekněme v letech výroby 2000 - 2008 (starší bych nechtěl a na novější nemám
Díky za názory.
Jsem to našel na ebay.de - motocykly a díly - zadal jsem ural gespann. Chlapík byl z Luisenthalu a evidentně to byl překupník, měl tam tenkrát ještě jeden Ranger, BMW "Saharu" a několik starých MZ. Tel. mám poznačený 0163/9231607 ale netuším jestli je správný, má to nějakej divnej formát, jméno z té smlouvy teda nevyluštím, pokud znáš někoho kdo dobře vládne němčinou tak to zkuste prozvonit. Třeba bude něco mít. Jo a kdybys tam jel tak si zkontorluj vzuchovej filtr, já ho měl komplet vykuchanej, prý to v rajchu na Uralech dělaj. Musel jsem si ten pajšl koupit novejSoptík píše:Můžeš dát ty Webovky? Znám jen mobile.de
Vzducháč na karburátorové 750 neopravovat, rovnou vyhodit a udělat si jinej. Ten originál je zabiják točivého momentu.Viki píše:.... Jo a kdybys tam jel tak si zkontorluj vzuchovej filtr, já ho měl komplet vykuchanej, prý to v rajchu na Uralech dělaj. Musel jsem si ten pajšl koupit novej
A kdo tvrdí že to jelo lípMichal píše:Vzducháč na karburátorové 750 neopravovat, rovnou vyhodit a udělat si jinej. Ten originál je zabiják točivého momentu.Viki píše:.... Jo a kdybys tam jel tak si zkontorluj vzuchovej filtr, já ho měl komplet vykuchanej, prý to v rajchu na Uralech dělaj. Musel jsem si ten pajšl koupit novej
O vykuchaným filtru jsem ještě neslyšel ani nevím jak to s origo chudým nastavením může jet líp. Já jel v zimě nouzově bez filtru, protože se ucpal sněhem a zamrzl. Bez sytiče mi to bez filtru nejelo.
Křemičitý prach je nejlepší způsob jak si vydřít válce, takže bych byl ve střehu.
Koukni třeba sem : http://www.quoka.de/motorrad-specials/g ... bj-15.htmlViki píše:Jsem to našel na ebay.de - motocykly a díly - zadal jsem ural gespann. Chlapík byl z Luisenthalu a evidentně to byl překupník, měl tam tenkrát ještě jeden Ranger, BMW "Saharu" a několik starých MZ. Tel. mám poznačený 0163/9231607 ale netuším jestli je správný, má to nějakej divnej formát, jméno z té smlouvy teda nevyluštím, pokud znáš někoho kdo dobře vládne němčinou tak to zkuste prozvonit. Třeba bude něco mít. Jo a kdybys tam jel tak si zkontorluj vzuchovej filtr, já ho měl komplet vykuchanej, prý to v rajchu na Uralech dělaj. Musel jsem si ten pajšl koupit novejSoptík píše:Můžeš dát ty Webovky? Znám jen mobile.de
Měl jsem vykuchaný filtr i u svého Urala z Anglie. Naštěstí, měl najeto jen 2tis km, tak to nenadělalo žádnou škodu. Ale bylo to i přetryskováno. Tak jsem to musel na brzdě doladit správněMichal píše:Vzducháč na karburátorové 750 neopravovat, rovnou vyhodit a udělat si jinej. Ten originál je zabiják točivého momentu.Viki píše:.... Jo a kdybys tam jel tak si zkontorluj vzuchovej filtr, já ho měl komplet vykuchanej, prý to v rajchu na Uralech dělaj. Musel jsem si ten pajšl koupit novej
O vykuchaným filtru jsem ještě neslyšel ani nevím jak to s origo chudým nastavením může jet líp. Já jel v zimě nouzově bez filtru, protože se ucpal sněhem a zamrzl. Bez sytiče mi to bez filtru nejelo.
Křemičitý prach je nejlepší způsob jak si vydřít válce, takže bych byl ve střehu.