Opěrka na Dněpra

Zde nabídněte k prodeji to co již nepotřebujete.
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Fort

Opěrka na Dněpra

Nový příspěvek od Fort »

Pánové, protože jsem, vzhledem k věku, pokročil v úpravách soustředěných na mé přežití delších přesunů, chci prodat svoji demontovatelnou opěrku na Dněpra.
Sloužila mi k příjemnějšímu nastupování, jako držák spolujezdce tandemisty, ochranný rám, Zuzce na Šumavě jako držák při jízdě zručnosti, ale hlavně jako podpora bederní páteře.
Přes zimu jsem začal dělat jiné - delší sedlo, a tudíž je škoda zničit odzkoušenou opěrku, kvůli nutnému jinému úhlu opěrky budoucí.
Montáž vyžaduje pouze dvě trubky a čtyři sváry na držáku zadního tlumiče pérování. Přístupné - dají se snadno odbrousit.
Trubky eventuelně dodám.
Nabízím pouze opěrku jezdce - ne ochranný rám sidecaru s hledacím světlometem, který je na obrázcích vidět také.
Myslím, že by to velice zpříjemnilo i jízdu na motocyklech sólo.
A hlavně - to nikdo nemá :)
Chtěl bych, aby se mi vrátilo alespoň to, co jsem vrazil do frézaře a soustružníka.
Páč i jen to stylové lano vyšlo asi na 700,- Kč
..ale to znáte sami
Odpovědět