K: zadní převod na Dněpra

Zde nabídněte k prodeji to co již nepotřebujete.
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
da'Weed

K: zadní převod na Dněpra

Nový příspěvek od da'Weed »

Zdar, koupím hl.převod (diferenciál) na dněpra. Nejlépe komlpet, ale bral bych i jenom obal.. hlavní je cena...:-)

dík P.
Dněpr MT 11
Soptík

Re: K: zadní převod na Dněpra

Nový příspěvek od Soptík »

Mám jeden obal. Není nic moc. Na opravu. Ještě jsem nebyl schopen ho vyhodit. Zachránit by se dal. Cenu vidím na poštovný a cenu aluminia.
Jestli Tě zajímají detaily tak písni či zavolej (777 054 415).
Milan
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Mám rozvodovku s diferenciálem, opravenou Frantou Buřvalem a od té doby jetou minimálně. Sestavu jsem koupil i s komletním podvozkem ( bez kol) na sajdu za 20 000 Kč. Původně jsem prodával rozvodovku za 15 000 , nyní za 13 000.
da'Weed

Nový příspěvek od da'Weed »

no po pravdě mám spíš na mysli na nehnanou side. Samozřejmě, že by se mi to líbilo, ale to už by mě ta moje asi uškrtila..:-D
Dněpr MT 11
host

Nový příspěvek od host »

Zdravím. Mám "zadek" bez vývodu na hnanou side. Nejpomalejší - standardní - převod s osmizubovým pastorkem. V provozním stavu demontováno z moto a jen nahlédnuto dovnitř. Následně nahrazeno jinou skříní s rychlejším převodem. Pravděpodobně nutno znovu vymezit záběr a vůle, kola neolámaná, ale chod byl trochu hlučnější. Chybí víčko s guferem + gufero a mechanismus brzdy.
Cena cca 500,- + náklady na dopravu.
Dněpr MT12
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
Odpovědět