Starší typ přední vidlice na "nízký blatník", spodní + horní brýle na tento typ, stojan na přední blatník, dále vačkovou hřídel na kluzné pouzdro, pěkný hrnec předního světla, řídítka - jen trubka, atd. nabídněte co máte, i jednotlivě, mohu případně nabídnout i věci na výměnu, domluva.
Díly M-72
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Díly M-72
Sháním díly na Emku:
Starší typ přední vidlice na "nízký blatník", spodní + horní brýle na tento typ, stojan na přední blatník, dále vačkovou hřídel na kluzné pouzdro, pěkný hrnec předního světla, řídítka - jen trubka, atd. nabídněte co máte, i jednotlivě, mohu případně nabídnout i věci na výměnu, domluva.
M-72
Re: Díly M-72
Ahoj, dík za nabídku, ale poptávám starší model s nálitkem na zámek na horních brýlích a ten tvůj spodek je už taky novější. Ale jiný zájemce se snad najde..
M-72
Mám tu spodní brýle...
M-72 r.52 side - černá
M-72 r.52 side - modrá s SPZ
M-72M r.56 side -písková
M-72M r.56 solo - černá civil
https://boxermoto.webnode.cz/
servis Jawa-ČZ
M-72 r.52 side - modrá s SPZ
M-72M r.56 side -písková
M-72M r.56 solo - černá civil
https://boxermoto.webnode.cz/
servis Jawa-ČZ
Nech si tu vačku Arno raději opravit. Kvalita bude lepší než kdyby byla nová. Dělal mi ji komplet Pavlíček Motordíly Brno Nosonohy. Když tak zavolej.
M-72, 1952
to bmw730 - mohu poprosit o více foto na mail? arno77@centrum.cz
to vici - chci dát dohromady ještě jeden motor a chybí mi vačkovka..
to vici - chci dát dohromady ještě jeden motor a chybí mi vačkovka..
M-72
To mě poser, ještě jsi nedodělal první a už děláš druhou eMku
Poptám se ti u kluků na srazu co bude na Mikuláše. 
M-72, 1952
to Vici:
mno.. tak postupně no, za těch let se mi sešlo nějakých dílů navíc tak sháním zbytky..
dík že za mne ztratíš slovo s tou vačkovkou 
Jinak poptávka po všech dílech stále trvá včetně obou brýlí..
mno.. tak postupně no, za těch let se mi sešlo nějakých dílů navíc tak sháním zbytky..
Jinak poptávka po všech dílech stále trvá včetně obou brýlí..
M-72