dněpr+český techničák

Zde nabídněte k prodeji to co již nepotřebujete.
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Zuchnoff

dněpr+český techničák

Nový příspěvek od Zuchnoff »

Prodám téměř kompletního Dněpra se sajdou v rozdělaném stavu a český techničák-čistopis,cena dohodou
Rusko není stát,to je životní styl.
gueest

Re: dněpr+český techničák

Nový příspěvek od gueest »

Mohl bych se zeptat na cenu?
ric30

Nový příspěvek od ric30 »

Prodáváš moto a TP anebo moto s TP. Dík za upřesnění. A co je to za model? Rok výroby?
Zuchnoff

prodávám moto s TP,ale může to být i zvlášť pokud se mi vrátí to co jsem do toho vložil-je to Dněpr mt9 se sajdou r.v.1974-pokud se mi vrátí aspoň 30000 budu rád,stálo mě to mnohem víc a naježděné kilometry na vyřízení TP v Polsku a pak u nás a ztracené nervy ani nepočítám
Zuchnoff

asi tři lidi měli zájem o čistopis na Dněpra a když jsem napsal že chci za něj 20000Kč,tak se nikdo neozval,zdá se vám tato cena moc velká?
miru01

Nový příspěvek od miru01 »

Ahoj, já myslím že cena je reálná. Kupující má možnost si zvolit zda jít na bílé nebo veteránské se všemi výhodami a nevýhodami.
KMZ 8.157-01 Dněpr Solo
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

A prosim vas jake jsou vyhody a nevýhody
Nejak mi to unika
Zuchnoff

Bílé značky známe všichni dobře a o veteránských jsem slyšel,že nejdou přepsat na jinou osobu,musí se chodit na technickou kontrolu každý rok,vozidlo musí být v původním stavu,nedávno jsem slyšel že veteránské značky budou mít další omezení,například že se vozidlo nebude možné používat ke každodennímu provozu ale jen na určité veteránské akce a podobně,na Slovensku to už tak asi je,ale přesně nevím.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

S veteranskou testaci platis 1/12 ruceni, ale testaci muzes mit i s bilejma znackama.
Pouzivat veterana pro beznej provoz se teoreticky nesmi, prakticky by to byl problem pro podnikani.
Hlavni problem je v tom ze vozidlo musi byt v originalnim stavu (zjednodusene receno, je to trochu komplikovanejsi), takze na nem nelze delat upravy typu hydraulickej tlumic rizeni atp.. Dost zalezi na klubu.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Ladislav

Nový příspěvek od Ladislav »

Sám jsem před deseti lety za papíry s bílou značkou na BMW se zapsanou sajdou dal 15 000,- Kč a provozoval jsem na nich K750. Takže 20 za Dněpra dnes je podle mne tak akorát. Koupil jsem je tehdy hlavně proto, že jsem nechtěl projít martyrium testací, kdy jsi vystavený libovůli komisařů. Možná je to dneska jiné a je to o penězích jako vše, naštěstí to už neřeším.
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

Cena je dobrá,chce to vydržet,já osobně,kdybych se chystal koupit moto už ted,tak do toho jdu,s trochou štěstí na to přihlásíš cokoliv-myslím sověta.Zajel bych pro něco do Německa nebo PL,dají se tam sehnat celkem solidní kusy za dobrou cenu,problém je právě v přihlášení na bílé spz.Ted zrovna vím o jedné MT16,je jak nová,má 1500km,stojí teda 2000e,ale ja fakt luxusní,problém je-černá s bílýma linkama,já chci vojáka a tohle by mi bylo líto stříkat,to jen tak mimo téma.Nebo mám takovou vizi,postavit si komplet svojí motorku,motor BMW,difer.z Urala atd.Neměl bych to jako potencionální zájemce říkat,ale neslevuj,čekej,inzeruj,pokud tedy nepotřebuješ nutně love.Nebo je ulož na zimu a po novém roce se mi můžeš ozvat a já je na 99 procent vezmu,to jedno procento znamená,že vyhraju ve sportce a koupím novéhom Urala :lol:
Jirka-hk

Nový příspěvek od Jirka-hk »

...podle mne je cena sice na horní hranici, ale je přiměřená, vzhledem k tomu že se jedná o univerzální papíry na rusa...
Svýho času bych dal i víc...
..Nakonec jsem pořídil úplně doježděnou motorku s notami za 30 000,- , jen kvůli notám...
inzeruj a nespěchej...
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
Zuchnoff

Jo budu čekat,ty prachy tak zas až moc nepotřebuji,chtěl jsem si toho Dněpra udělat pěkně podle sebe,ale koupil jsem Harleye a tak už mám jiné zájmy a na Dněpra už nemyslím.
Zuchnoff

Jarda píše:Cena je dobrá,chce to vydržet,já osobně,kdybych se chystal koupit moto už ted,tak do toho jdu,s trochou štěstí na to přihlásíš cokoliv-myslím sověta.Zajel bych pro něco do Německa nebo PL,dají se tam sehnat celkem solidní kusy za dobrou cenu,problém je právě v přihlášení na bílé spz.Ted zrovna vím o jedné MT16,je jak nová,má 1500km,stojí teda 2000e,ale ja fakt luxusní,problém je-černá s bílýma linkama,já chci vojáka a tohle by mi bylo líto stříkat,to jen tak mimo téma.Nebo mám takovou vizi,postavit si komplet svojí motorku,motor BMW,difer.z Urala atd.Neměl bych to jako potencionální zájemce říkat,ale neslevuj,čekej,inzeruj,pokud tedy nepotřebuješ nutně love.Nebo je ulož na zimu a po novém roce se mi můžeš ozvat a já je na 99 procent vezmu,to jedno procento znamená,že vyhraju ve sportce a koupím novéhom Urala :lol:
Jo tak sázej dál,já sázím sportku asi 40let a nevyhrál jsem ani na babetu :D
miru01

Nový příspěvek od miru01 »

ahoj, určitě počkej, za avizovaných 30 t. prodáš dněpra s bílou značkou jako nic. Ti zájemci co se ti ozvali jsou pravděpodobně z kategorie dotaženek z UA ve stádiu vraku za 15 t., tvůj cílový kupující je úplně jiná kategorie. Oni ty bílé značky mají v případě dněpra už i určitou historickou hodnotu :)
KMZ 8.157-01 Dněpr Solo
Odpovědět