dík P.
K: zadní převod na Dněpra
Pravidla fóra
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
Individuální prodej a poptávky všecho souvisejícího se sovětskými stroji.
Pro zachování přehlednosti prosím dodržujte následující pravidla:
-Pokud s tím obchodujete, použijte prosím další sekci, je to zdarma.
-Název tématu začínejte písmeny "P:" (prodám), nebo "K:" (koupím), případně "V:" (vyměním).
-Následuje vždy název prodávané věci. Pokud je věcí víc, tak souhrnné označení (např "Díly MT11/16").
-Do textu inzerátu rozepište jednotlivé prodávané věci na řádky pod sebe, za ně uvádějte buďto cenu, nebo "dohodou". Všechny nabízené díly uvádějte do jednoho inzerátu.
-Používejte tlačítko "Upravit" pro inzerátu dotazu - přidávání dalších položek.
-Kdykoliv některý díl ze seznamu prodáte, dopište na řádek na něj "PRODÁNO", nemažte jej.
-Pokud prodáte všechny položky inzerátu, editujte název inzerátu a nahraďte "P:" označením "PRODÁNO:". Případně "KOUPENO:", pokud to byl poptávkový inzerát.
-U celých motorek vždy uveďte, jaké má papíry.
Děkujeme za dodržování pravidel.
K: zadní převod na Dněpra
Zdar, koupím hl.převod (diferenciál) na dněpra. Nejlépe komlpet, ale bral bych i jenom obal.. hlavní je cena...
dík P.
dík P.
Dněpr MT 11
Re: K: zadní převod na Dněpra
Mám jeden obal. Není nic moc. Na opravu. Ještě jsem nebyl schopen ho vyhodit. Zachránit by se dal. Cenu vidím na poštovný a cenu aluminia.
Jestli Tě zajímají detaily tak písni či zavolej (777 054 415).
Milan
Jestli Tě zajímají detaily tak písni či zavolej (777 054 415).
Milan
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Jawa 250/353
K-750
Mám rozvodovku s diferenciálem, opravenou Frantou Buřvalem a od té doby jetou minimálně. Sestavu jsem koupil i s komletním podvozkem ( bez kol) na sajdu za 20 000 Kč. Původně jsem prodával rozvodovku za 15 000 , nyní za 13 000.
no po pravdě mám spíš na mysli na nehnanou side. Samozřejmě, že by se mi to líbilo, ale to už by mě ta moje asi uškrtila..
Dněpr MT 11
Zdravím. Mám "zadek" bez vývodu na hnanou side. Nejpomalejší - standardní - převod s osmizubovým pastorkem. V provozním stavu demontováno z moto a jen nahlédnuto dovnitř. Následně nahrazeno jinou skříní s rychlejším převodem. Pravděpodobně nutno znovu vymezit záběr a vůle, kola neolámaná, ale chod byl trochu hlučnější. Chybí víčko s guferem + gufero a mechanismus brzdy.
Cena cca 500,- + náklady na dopravu.
Cena cca 500,- + náklady na dopravu.
Dněpr MT12
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150