Zdravím,řeším ted problém s pláštěma 3,75x19 na tu moji solovku .Problém je v tom že nechci dávat na motorku co je solo bez side origo uralšiny z důvodu vzorku(kostky) , ale chci tam dát nějaký normální vzorek třeba "zmijovku".Koukal jsem na net ,ale nic co by se mi líbilo a bylo za normální ceny jsem nenašel .
Našel jsem jen toto ,ale je to šíře jen 3,50 http://www.pneu-central.cz/mitas-h-02-3 ... u/d-89146/
a potom tohle v šíři 4,00 http://www.pneu-central.cz/mitas-h-02-4 ... u/d-89147/ anebo u p.Kučery tohle http://shop.ural.cz/pneumatiky_duse_pasky/
Problém je v tom že jak to budu přihlašovat na veteránské značky tak nevím jestli mi to projde.
V nejhorším tam dám ty uralšiny
Co vy nemáte nějaký nápad ??
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Vám přece piši že nechci kostky a o té ploché dráze vím také ale stoji přes 2000kč a ještě to je kostka
Na allegru sem byl už taky a pořad jen samé kostky
Jestli neseženu tu 3,75 tak vezmu asi od p.Kučery tu 4,00x19 cestovni pro solo za 1000kč
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
no tak s tou cenou s tou plochodrážkou si tam napsal o jednu nulu víc . Dají se prý sehnat za dobrou cenu.
jinak si nemyslím, že by si sehnal gumy rozměru 3,75 když nechceš plochodrážní ani ruské je to takovy atyp.
to pak jedině tu 4.00
Jezdím na sólu šířku 3,50; měl jsem vyhlédnuté Mitas, nakonec jsem zcela náhodně zakoupil na inzerát Kenda s docela pěkným retrovzorem. A v PHV mám zapsáno 3,50 - 19; hotovo . Žádný z komisařů nevěděl přesně, co tam správně patří .
Nejsem si jist, zda tu byla řeč o silničních Uralšínách (C-93). Pokud ano, dovoluji si je nedoporučit. Nejsou to v žádném směru vůbec dobré gumy. Jezdit s nima na sólovce by nebylo bezpečné. Nevím, zda je Pavel Kučera ještě prodává, z jeho e-shopu zmizely, ale kterékoliv jiné gumy z jeho nabídky jsou rozhodně lepší volbou.
Pokud trváte na rozměru 3,75/19, pak se dají sehnat asi jedině plochodrážky Mitas SW-07, které seženete jeté jeden závod, tedy s 90% vzorku, na každém závodišti za směšnou cenu. Tyto gumy jsou velmi měkké, žmoulají se, mají na asfaltu krátkou životnost a nejsou vůbec schválené pro jízdu po silnici, což mnohým z nás nevadí. Jsou ale vhodné jako zimní gumy, pokud nechcete jezdit ve vysloveně hlubokém sněhu.
Pro offroad jezdce bych doporučil jiné gumy, ale na silnici doporučím buďto kterékoliv ze současné nabídky P.K. nebo z dražší cenové hladiny "rejžácké" cestovní silniční gumy nabízené v metrických velikostech, jako je například Dunlop GT501.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
co je to za gumu co má Patton469 na prvním obrázku na předním kole? chtěl bych tyto gumy sehnat, 4 kusy.. nevíš, nebo nevíte něco o tomto vzorku? jedná se o ruskou gumu 3,75 - 19. Ale nevím co je to za typ, ať vím co mám shánět.. Nebo nemá někdo na prodej?
Jinak Fapeko - ty gumy vypadají na solovku dobře, mají takový veteránský vzorek
Ty gumy 3,75/19 bez názvu a značky "made in russia" znám. Myslel jsem, že se nedají sehnat. To že nešly sehnat, bylo pro dobro zákazníků. Na sólovku pouze pro drsné povahy. Jedině, že by to někdo chtěl jako autentické gumy na echt veterána.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Dněprošiny jsem měl, ještě od Kučery. Jsou celkem tvrdý a tak se nesjížděj tak rychle. Jsou "hranatý", takže pro sajdu v pohodě. Na sólu to sice nejde dvakrát moc klopit, ale jezdil jsem s tim i tak a dalo se...