Uzávěrka diferenciálu pro MT16

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Michal

Uzávěrka diferenciálu pro MT16

Nový příspěvek od Michal »

Zahlédl jsem sadu dílů pro dodělání uzávěrky do diferenciálu MT16.
4500Kč sice není málo, ale sami si to levněji neuděláte.
Obrázek

Kvalita těch dílů je neznámá. Sice je to prý seriózní prodejce, jenže je to Polák. A nic kvalitního jsem od Poláků ještě neviděl.

Pochopitelně, montáž není snadná, minimálně vyžaduje dodělat opracování nálitků skříně diferenciálu.

http://www.oldtimergarage.eu/store/prod ... cts_id=663
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jarda

Re: Uzávěrka diferenciálu pro MT16

Nový příspěvek od Jarda »

no mě cena zase tak špatná nepřijde,jinak jsem slyšel názor,že paradoxně motorka bez náhonu vyjede leckdy víc než motorka s náhonem právě kuli absenci uzávěrky,že se točí samozřejmě to kolo,které je odlehčené.
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

No, Poláci jsou Poláci... Ale zas na druhou stranu, třeba jejich válce, písty a hlavy (co prodává Pavel) jsou lepší než ty originální...
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Tak tohohle poláka mohu doporučit. Sice není nejlevnější, ale ještě jsem od Lezska nedostal něco co by kvalitou bylo nepoužitelné. Narozdíl od jiných poláků. Další výhodou je, že se dá domluvit a zaplatit panu Koupilovi z RenoIndian v CZK, takže i po téhle stránce je to celkem pohodlný obchod.
M-72, 1952
Míra

Nový příspěvek od Míra »

No vypadá to zajímavě, jak se suzávěrou jezdí? když má dněpr asimerickej převod na kola, netáhne to s uzávěrou moc bokem?
Dněpr 11 solo/side
Vladimir
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Vladimir »

Je to prosté. Uzávěrka ti posune hranici toho, co se dá projet s prstem v nose zase o kus dál. Jezdím-li po lesích, zavřu diferenciál všeho všudy tak 1-3x za den. Ostatním nezbývá nic jiného, než jet exponovaná místa srdcem...
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

uzávěrka znamená pro řidiče hlavně to,že dojede dál a tudíž musí větší vzdálenost pěšky šlapat pro traktor :lol:
bert

Nový příspěvek od bert »

Vici píše:Tak tohohle poláka mohu doporučit. Sice není nejlevnější, ale ještě jsem od Lezska nedostal něco co by kvalitou bylo nepoužitelné. Narozdíl od jiných poláků. Další výhodou je, že se dá domluvit a zaplatit panu Koupilovi z RenoIndian v CZK, takže i po téhle stránce je to celkem pohodlný obchod.

Jak se dá platba realizovat v CZK?
K-750M
stavba M72
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Poslední dobou to provádím tak, že mu je pošlu za cca 80kč v cenném psaní. Je to jednodušší a rychlejší než přes Koupila.
M-72, 1952
Odpovědět