no mě cena zase tak špatná nepřijde,jinak jsem slyšel názor,že paradoxně motorka bez náhonu vyjede leckdy víc než motorka s náhonem právě kuli absenci uzávěrky,že se točí samozřejmě to kolo,které je odlehčené.
Tak tohohle poláka mohu doporučit. Sice není nejlevnější, ale ještě jsem od Lezska nedostal něco co by kvalitou bylo nepoužitelné. Narozdíl od jiných poláků. Další výhodou je, že se dá domluvit a zaplatit panu Koupilovi z RenoIndian v CZK, takže i po téhle stránce je to celkem pohodlný obchod.
Je to prosté. Uzávěrka ti posune hranici toho, co se dá projet s prstem v nose zase o kus dál. Jezdím-li po lesích, zavřu diferenciál všeho všudy tak 1-3x za den. Ostatním nezbývá nic jiného, než jet exponovaná místa srdcem...
Vici píše:Tak tohohle poláka mohu doporučit. Sice není nejlevnější, ale ještě jsem od Lezska nedostal něco co by kvalitou bylo nepoužitelné. Narozdíl od jiných poláků. Další výhodou je, že se dá domluvit a zaplatit panu Koupilovi z RenoIndian v CZK, takže i po téhle stránce je to celkem pohodlný obchod.