Zadní světla a světlo přední side K750
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Zadní světla a světlo přední side K750
Nevíte prosím zda-li se daji sehnat rozumě dvě zadní světla na K-750 (starší provedení kapky se dvěma sklíčky) a světlo přední na side také kapka? V Chotusicích se sem tam ukážou ale ceny jsou docela vysoké. Nevíte někdo o nějakém, nechci ho za hubičku ale tak normální cenu cca do 1tis. za kus.
Díky Karlos
Díky Karlos
Re: Zadní světla a světlo přední side K750
Ahoj .Já jsem ho kupoval tady :http://www.ural-zentrale.de/ .Kupoval jsem tam zadní světlo s brzdovým světlem bez osvětlení spz vyšlo to na 43 E což je něco přes 1000 kč.Maj tam spoustu druhů.Tohle s brzdovým a osvětlením spz už je o deset euro dražší - http://www.ural-zentrale.de/product_inf ... el-.html.A tu kapličku i se sklem na vrch blatníku sajdy doma mám,ale teď ještě nevím jestli ji nebudu sám potřebovat.Záleží jak by dopadla testace s jiným blatníkem.Ale teď to nedovedu časově odhadnout
.Kdyby si na to nespěchal a dopadlo mi to tak ti ji pak za pár peněz nechám.Jo a bacha maj tam teď do konce měsíce dovolenou.
Díky, veděl jsem že existuje ještě nějaký obchod v německu ale nějak se mi to nedařilo najít. Řešil jsem palivový kohoutek 15A a tam ho měli. Nakonec jsem ho koupil od poláků v Chotusicích kupodivu skoro za stejné peníze. Kdyby Ti ta kaplička na blatník zbyla a opravdu by jsi jí nepotřeboval tak bych jí od tebe koupil. Nespěchám a třeba jí nakonec i rozumně seženu. Moc díky. Jdu juknout na ten e-shop. Jinak jaký máš názor na burzu Chotusice versus díly na ruse?
Ještě zkus pohledat zde www.allegro.pl nebo zde www.oldtimergarage.szn.pl (sem se dají poslat peníze v CZK jako cenné psaní)
M-72, 1952
Jo ještě zkus Gubenka z Nymburka, jestli náhodou něco nemá. Od něho jsem kupoval krásná zadní světýlka na M72 za cca 700-800kč/ks
M-72, 1952
Není vůbec začKarlos píše:Díky, veděl jsem že existuje ještě nějaký obchod v německu ale nějak se mi to nedařilo najít. Řešil jsem palivový kohoutek 15A a tam ho měli. Nakonec jsem ho koupil od poláků v Chotusicích kupodivu skoro za stejné peníze. Kdyby Ti ta kaplička na blatník zbyla a opravdu by jsi jí nepotřeboval tak bych jí od tebe koupil. Nespěchám a třeba jí nakonec i rozumně seženu. Moc díky. Jdu juknout na ten e-shop. Jinak jaký máš názor na burzu Chotusice versus díly na ruse?
Vici nemáš na něj nějakej kontakt?Všechno se může hoditVici píše:Jo ještě zkus Gubenka z Nymburka, jestli náhodou něco nemá. Od něho jsem kupoval krásná zadní světýlka na M72 za cca 700-800kč/ks
Díky všem za radu. Na Allegru jsem asi poslední týden a je tam jedna kaplička se sklíčkem a druhá bez skla. Jinak zadní světla se tam ukazují podle archivu cca po dvou měsících. Ono to nějak dopadne. Kamarád koupil na minulých Chotusicích u jednoho prodejce dvě světla a pouze kov bez sklíček a u dalšího pak sklíčka a u třetího vnitřky. Cena celkem 1100,-Kč za vše. Jinak mě na Allegru zaujal diferák s uzávěrkou. Vyšplhal se na cca 900 zlotých což je asi 5600,- peněz.
Další kamarád si chce K750 nebo M72 koupit a také uvažuje o koupi ve Wroclavi. Každopádně si asi odpustíme troje Chotusice a vyrazíme do Polska. Jinak jsem koukal na ten německý e-shop a také docela dobré ceny. Zadní světlo a sklíčka vyjdou cca na 44 EUR cca 1100,-Kč kus. Je to pořád rozdíl než 1500,- až 2000,- v Chotusicích.
Ahoj všem a díky za rady
Další kamarád si chce K750 nebo M72 koupit a také uvažuje o koupi ve Wroclavi. Každopádně si asi odpustíme troje Chotusice a vyrazíme do Polska. Jinak jsem koukal na ten německý e-shop a také docela dobré ceny. Zadní světlo a sklíčka vyjdou cca na 44 EUR cca 1100,-Kč kus. Je to pořád rozdíl než 1500,- až 2000,- v Chotusicích.
Ahoj všem a díky za rady
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
Wroclav je správná volba pro lidi co dělají komplet renovaci a koupí tam dost dílů aby se vyplatila cesta.
i když mě stačilo koupit výfuky a byl jsem v plusu. i když tam jezdím skoro pokaždé jen tak na čumendu
beru to jako výlet
na tu další burzu myslím že je v září jedu určitě takže ten kdo bydlí někde poblíž Hradce Králové a má zájem jet tak se ozvěte zřejmě budu mít 1 místo v autě
není to 100 % ale šance tu je 
i když mě stačilo koupit výfuky a byl jsem v plusu. i když tam jezdím skoro pokaždé jen tak na čumendu
na tu další burzu myslím že je v září jedu určitě takže ten kdo bydlí někde poblíž Hradce Králové a má zájem jet tak se ozvěte zřejmě budu mít 1 místo v autě
Kontakt na Gubenka je 603 926 445. Jezdí na Ukrajinu, ale na rusy toho vozí čím dál tím míň. Prý se mu to už tak nevyplácí a raději vozí ČZ krosky a JAWY plochodrážky....
M-72, 1952
Tak jsem nakonec světla v replikách koupil Chotisicích. Jedno zadní světlo bez osvitu SPZ a světlo přední na side celkem za 1700,-Kč u toho prodejce v první ulici vlevo a u poláka co je vpravo jsem koupil druhé zadní s prosvitem na SPZ. Chtěl za něj 1400,-Kč. Ještě jsem k tomu kupoval originál dlouhou lopatku, dlouhou osu zadního kola, tlumič řízení. Chtěl z vše 2300,-Kč ale usmlouval jsem na 1800,-Kč. Alespoň něco a světla jsem tak nějak sehnal. Jinak v Chotusicích bylo deštivo a nevím jestli to bylo počasím ale přišlo mi že tentokrát bylo méně nakupujicích a v uličkách bylo spoustu volných míst. Že by to bylo cenou za vstup a prodej?
přesně.já už do Chotusic nepojedu.Když si spočítám cestu + 100 vstup a ty ceny dílu už taky natáhly od loňska,tak si je radši koupím jinde a není problém s výměnou atd.Prvně jak zvedli to vstupný,tak hodně co sem zaslechl mezi lidmi na to nadávalo..
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
To je tak, když chce každej jenom na všem co nejvíc vytřískat....se pak nemůžou divit. Kdysi jsem do Chotusic jezdil pravidelně klidně jen na čumendu. Teď už jsem tam pěkně dlouho nebyl. To si to raději objednám z Polska když dneska cena cesty a vstupu převýší náklady na dopravu a doručení peněz za čáru....
M-72, 1952
Co jsem byl v Chotusicích loni, tak i Rusáci tam měli nesmyslné ceny. Nové díly byly i za trojnásobek ceny dílu v zahraničních e-shopech. Jeté díly ve šrotovém stavu i za cenu, že dát to do použitelného stavu by stálo víc než nový.
Znova už tam nepojedu. Rozumný tam byl jen jeden chlápek v dolních řadách, co ale skoro nic na prodej neměl, zřejmě se prodejem tohohle obvykle nezabývá. Ruský manuál na Dněpry a Uraly (ten s půlkou Horneta na obálce) jsem tam od něj koupil za kilo. Měl ještě K68 za 1500 a to je asi vše co měl.
Znova už tam nepojedu. Rozumný tam byl jen jeden chlápek v dolních řadách, co ale skoro nic na prodej neměl, zřejmě se prodejem tohohle obvykle nezabývá. Ruský manuál na Dněpry a Uraly (ten s půlkou Horneta na obálce) jsem tam od něj koupil za kilo. Měl ještě K68 za 1500 a to je asi vše co měl.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
je pravda že v chotusicích je hodně draho . ale s tím polákem u vstupu v první řadě vpravo se dá hodně smlouvat .
a z těma v první řadě vlevo myslím že to jsou litevci s těma se dá taky vyjednávat ale to je pro silnější nátury
třaba dnes tam měly celkem pěknou M-72 solo za 60 000Kč
a K-750 se side za 50 000Kč po renovaci pěkný lak určitě to bylo na stříkání rozebráno. žádné olepování páskou
akorát všechny šrouby byly ve zlatém zinku kabely co byly vidět byly nové výfuky včetně svodů nové .dráty nové atd..
jasně bůh ví jakou použily barvu?? zřejmě nějaký laciný nitro co za 2 roky zprašivý do motoru taky není vidět . ale požádal jsem je jestly to nastartují a světe div se chytil na poprvé volnoběh držel pěkně a žádné vyloženě kovové zvuky nevydával . mno podle toho kolik jsem do svého Káčka už nasypal bych to neřešil a koupil od nich .
a co se tíče vstupného ?? se musím chotusic zastat jezdím tak na kukačku už 4 rok a vstupné je beze změn akorát že dřív to bylo --- parkovné 50 Kč . vstupné 50 Kč. letos to promotér sloučil do jedné sumy u vstupu za 100Kč
zřejmě ho ty brigádníci na parkovišti okrádali
a z těma v první řadě vlevo myslím že to jsou litevci s těma se dá taky vyjednávat ale to je pro silnější nátury
třaba dnes tam měly celkem pěknou M-72 solo za 60 000Kč
a K-750 se side za 50 000Kč po renovaci pěkný lak určitě to bylo na stříkání rozebráno. žádné olepování páskou
akorát všechny šrouby byly ve zlatém zinku kabely co byly vidět byly nové výfuky včetně svodů nové .dráty nové atd..
jasně bůh ví jakou použily barvu?? zřejmě nějaký laciný nitro co za 2 roky zprašivý do motoru taky není vidět . ale požádal jsem je jestly to nastartují a světe div se chytil na poprvé volnoběh držel pěkně a žádné vyloženě kovové zvuky nevydával . mno podle toho kolik jsem do svého Káčka už nasypal bych to neřešil a koupil od nich .
a co se tíče vstupného ?? se musím chotusic zastat jezdím tak na kukačku už 4 rok a vstupné je beze změn akorát že dřív to bylo --- parkovné 50 Kč . vstupné 50 Kč. letos to promotér sloučil do jedné sumy u vstupu za 100Kč
zřejmě ho ty brigádníci na parkovišti okrádali